Hirdetés


Hirdetés

A REHAU az ISH 2011 kiállításon PDF Nyomtatás E-mail

A tökéletes megoldás családi házaktól az irodaépületekig

A világ vezető építőipari kiállítása, az ISH 2011. március 15. és 19. között 51. alkalommal nyitja meg kapuit, és a szaniter-, épület-, energia- és klímatechnológia, valamint a megújuló energia témakörében mutat be világújdonságokat, trendeket és jövőbe mutató megoldásokat az iparág számára. A REHAU ebben az évben új pavilonkoncepcióval és számos érdekes megoldás bemutatásával jelentkezik. A középpontban ezúttal a REHAU családi házaktól az irodaépületekig terjedő kompetenciája áll, kiegészülve az átfogó szolgáltatáscsomagokkal, amelyekre a szerelők, építészek és tervezők egyformán támaszkodhatnak.

A kibővült RAUTITAN család

A REHAU éppen az előző ISH alkalmával mutatta be a szakmai közönségnek bevált RAUTITAN szerelvényrendszere új generációját. A számos újításnak köszönhetően mostanra a rendszer lefedi az ivóvízellátás, a fűtéscsatlakoztatás, a gáz és a sprinklerberendezések felhasználási területeit is. Az új generáció legjobb darabjai a RAUTITAN PX műanyag idomai és toldóhüvelyei, amelyek révén a REHAU optimalizálta az évtizedek óta bevált toldóhüvelyes kötésrendszerét. 

Ebben az évben a RAUTITAN család kiegészül az új, nemesacél RAUTITAN SX menetes idomokkal.  A műanyag (PX) és sárgaréz (MX) kötéstechnikával együtt a REHAU az építőipar minden kihívásának, illetve a jövőbeni higiéniai előírásoknak is megfelel.

A kiállítás látogatóinak emellett a felhasználóbarát RAUTOOL szerszámprogramot is bemutatjuk, amely a 12- 110 mm-es mérettartományon belül gyors és megbízható szerelést tesz lehetővé. 

1_kp

A RAUTITAN család kibővül az új, nemesacél RAUTITAN SX menetes idomokkal.

Nagy méretekben is

Egy további újítás a RAUPIANO PLUS hangcsillapított lefolyórendszer, amelyet a lehető legjobb hangszigetelési és tűzvédelmi tulajdonságok, valamint kiemelkedő gazdaságosság jellemez. Továbbfejlesztett, rendkívül szilárd összetételének köszönhetően az épületen kívüli, talajba történő fektetés kihívásaival is megbirkózik. Az eljárás teljessé tétele érdekében a választékot kiegészítettük a DN 200-as mérettel, így most DN 40-től DN 200-ig minden méret rendelkezésre áll.

2_kp

A RAUPIANO PLUS hangcsillapított lefolyórendszer továbbfejlesztett, rendkívül szilárd összetételének köszönhetően az épületen kívüli, talajba történő fektetés kihívásaival is megbirkózik.

Hatékony fűtés és hűtés

Jelen pillanatban a leginkább energiahatékony rendszer az épületek temperálására a felületfűtés és -hűtés. A REHAU teljes rendszert kínál a lakó- és irodaépületekben történő felhasználásra, legyen az akár nedves, akár száraz fektetésű padló-, fal- vagy mennyezetfűtés, ezért vállalatunk egy külön tematikus bemutatószekciót szentel ennek a témakörnek. Az új építésű házak és felújítások esetében is bevált rendszerek mellett néhány újítást is bemutatunk.

3_kp

A REHAU teljes felületfűtés és -hűtés rendszere tökéletes megoldást kínálnak a családi házaktól az irodaépületekig mindenre.


Energiahatékonyság tökélyre fejlesztve

A REHAU rendszereinek középpontjában továbbra is a megújuló, például a nap- vagy a geotermikus energia használata áll. Ha ügyfelünk ezeket az átgondolt rendszereket egy optimális méretezésű hőszivattyúval és otthonában kiépített felületfűtéssel/-hűtéssel kombinálja, teljes egészében élvezheti a REHAU egyedülálló harmonizált energetikai rendszerét.

A rendszer rendkívüli előnye, hogy ügyfelünk egy hatékony, teljes körű csomagot kap, amelynek optimálisan összehangolt elemei nem vetnek fel problémákat az egymáshoz illesztésük során sem. Ez a rendszer a lehető legnagyobb energiamegtakarítást teszi lehetővé, mindemellett az építtető maximális kényelmét is biztosítja. Az ajánlatot egy átfogó szolgáltatáscsomag egészíti ki, amely többek között a különleges épületek tervezéséhez tartozó támogatást is magában foglal.

4_kp

A harmonizált energetikai rendszer rendkívüli előnye, hogy ügyfelünk egy hatékony, teljes körű csomagot kap, amelynek optimálisan összehangolt elemei nem okoznak problémákat az egymáshoz illesztésük során sem.

A harmonizált energetikai rendszer további 50 négyzetméteren élőben történő bemutatására a REHAU a 4.0 és a 6.0 csarnok közötti területen, a kiállítóhelytől mindössze 100 méter távolságban felállítja a REHAU bemutató kamionját is.

5_kp

A kiállítás látogatói a REHAU kamionjában további 50 négyzetméter kiállítótérben élőben ismerhetik meg a harmonizált energetikai rendszer előnyeit.

Módosítás dátuma: 2011. március 04. péntek, 10:38