Hirdetés


Hirdetés

Fókuszban a Wavin gyorscsatlakozó idomrendszere: a smartFIX PDF Nyomtatás E-mail

A Wavin smartFIX-et, az első kompakt, tisztán műanyag gyorscsatlakozóidomot az épületgépész tervezők és kivitelezők körében egyre növekvő népszerűségű Wavin alubetétes csőrendszer kiegészítőjeként fejlesztették ki. A könnyű, hajlékony és biztos műanyag csövek leegyszerűsítik a felhasználók feladatát az új építésű lakóházakban. Emellett különösen értékes felújítás és csőcsere során olyan épületekben, ahol a csővezetékekhez gyakran nehéz hozzáférni, és ahol egyszerű, rugalmas megoldásra van szükség.

wainsmKialakítása révén a Wavin smartFIX egy jól megtervezett, csúcsminőségű fitting. A száraz bevonatú tömítőgyűrű miatt jelentősen csökken a benyomáshoz szükséges erő, és nem gyűlik össze rajta a por és piszok, ami meghibásodást okozhatna. Az új, rugós megfogógyűrű megszünteti a csőfelület károsításának kockázatát, és – ami még ennél is fontosabb – mindig biztosítja a cső megfelelő helyzetét, így kizárja a hibákat és időmegtakarítást eredményez.

A nagy teljesítményt nyújtó, a gyógyszerrel és élelmiszerrel való érintkezésre és más szigorúan szabályozott alkalmazásokhoz jóváhagyott PPSU-ból készült test révén a Wavin smartFIX biztosítja a vízminőség szinten tartását, és teljesen biztonságos csőszerelési megoldást nyújt. A kompakt felépítésű smartFIX ellenáll a korróziónak, a magas hőmérsékletnek és az ütéseknek. Megfelel az összes kulcsfontosságú, az ivóvizes és melegvizes csővezetékekre és tartozékaikra vonatkozó európai szabályozásnak.

wawinsm2A Wavin smartFIX 48 különböző fittinget tartalmazó választéka révén teljes rugalmasságot biztosít alkalmazási területén. A 16 mm-es, 20 mm-es és 25 mm-es csatlakozók, könyökök, T-idomok, szűkítők és menetes toldófittingek révén a Wavin smartFIX megfelel az MP csőrendszerek tetszőleges kialakításához. Megbízható csatlakozást biztosít 15 mm-es és 20    mm-es réz csőrendszerekhez is.

A 95 °C-os folyamatos és 110 °C-os átmeneti csúcshőmérsékletek mellett 10 baros névleges legnagyobb üzemi nyomás révén a Wavin smartFIX gyorscsatlakozó rendszer mindenféle fűtés és szaniter alkalmazásra megfelelő.

A Wavin smartFIX idomrendszerrel kapcsolatos további információkért látogasson el a www.wavin.hu weboldalra.

 

 

Módosítás dátuma: 2010. október 07. csütörtök, 13:06