SZAKKÖNYVEK PDF Nyomtatás E-mail

A MÉGSZ kiadásában megjelent szakkönyvei:

Energia tanácsadás
(1. kiadás 2001., 2. javított kiadás 2010.)

Meszlényi Zoltán 2001-ben készült kézirata a gázszolgáltatással és gázfelhasználással kapcsolatos ismereteket célzottan az energiafelhasználás és -megtakarítás lehetőségeinek szempontjából tárgyalja. A kötet az ismeretek olyan összefüggéseit tárja fel, amelyek a szakemberek – és ezen keresztül a megrendelők – számára segítik elő az energiatakarékos berendezések létesítését valamint azok gazdaságos üzemeltetését. A kiadvány 2. kiadása a korábbi szabványok megváltozása következtében – már az újabb előírásoknak megfelelően – Dr. Barótfi István javításaival 2010-ben jelent meg.
A kötet megvásárolható itt!

mz-entan-borito

Szerelők zsebkönyve I.
(1. kiadás 2004.)

A Szerelők zsebkönyve sorozat első kiadása Meszlényi Zoltánnak a fűtési berendezések üzembe helyezésével kapcsolatos több évtizedes gyakorlati tapasztalatait foglalja össze a szerzőre jellemző logikus, közérthető és szemléletes megfogalmazásban.
A zsebkönyv megvásárolható itt!

mz-tudastar-1

Szerelők zsebkönyve II.
(1. kiadás 2006.)

A zsebkönyv a Gáz- és Olajipari Műszaki Biztonsági Szabályzatot (GOMBSZ) felváltó, 2005-ben közzétett „gáz csatlakozó vezetékek és fogyasztói berendezések létesítési és üzemeltetési műszaki-biztonsági szabályzatát” (GMBSZ) mutatta be. Meszlényi Zoltán a szabályzatból a háztartási fogyasztói berendezések létesítésével foglalkozó szerelők munkájához fontos legszükségesebb ismereteket foglalta össze.

mz-tudastar-2