Hirdetés


Hirdetés

Minőségpolitika PDF Nyomtatás E-mail

A MÉGSZ MINŐSÉGPOLITIKÁJA

Legfőbb célunk, hogy oktatási és minőségügyi szolgáltatásaink minőségi színvonala folyamatosan és maradéktalanul elégítse ki ügyfeleink igényeit és a jogszabályi követelményeket.

Célunk elérése érdekében a MÉGSZ vezetése ez úton kinyilvánítja, hogy:

-            Az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő,    dokumentált minőségirányítási rendszert működtetünk.

-            Az üzleti kiválóságunk érdekében minőségirányítási rendszerünket    folyamatosan mérjük, elemezzük és fejlesztjük.

-            Folyamatosan elemezzük és értékeljük ügyfeleink igényeit, a Szövetség oktatási és minőségügyi szolgáltatásainak működését, a munkatársak  teljesítményét, igényeit.

-            Kiváló teljesítményt várunk el magunktól és a szolgáltatásokban résztvevő munkatársaktól. Támogatjuk a MÉGSZ tagjainak minőségügyi fejlődését.

-            Tudatosítjuk a szervezet minden szintjén, hogy felkészült, elkötelezett és együttműködő munkatársaink munkája minősíti a Szövetséget.

-           Beszállítóink kiválasztásánál követelményként rögzítjük a MÉGSZ minőségirányítási rendszere iránti elkötelezettséget.

Módosítás dátuma: 2019. július 23. kedd, 09:43