Hirdetés


Hirdetés

KONTROLL-újdonságok PDF Nyomtatás E-mail
A közbeszerzéseknél kötelező, elektronikus költségvetések készítésére alkalmas Kontroll-rendszerünk üzemeltetésére hosszú távú szerződést kötöttünk a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztériummal.

Windows 7, XP és Vista rendszerre telepíthető programunk és Magyarország legnagyobb, 223 000 munkatételes építéskalkulációs adattára nemcsak közbeszerzési, hanem bármilyen piaci, pályázati, fővállalkozói, alvállalkozói költségvetés, árajánlat készítésére és beárazására alkalmas néhány kattintással, automatikus főösszesítővel. Töltse le, telepítse, és egy hónapig próbálja ki ingyen programjainkat. Amelyik jobban tetszik, azt vásárolja meg!

KönyvCalc 17.0 professional excel, word, .pdf és .kbz export/import tanúsítvánnyal

HunKalk 6.0 normál excel, word, .pdf és .kbz export/import tanúsítvánnyal

A 191 és 196/2009 Kormányrendelet októberi hatályba lépése óta 1700 tervező töltötte le programjaink tervezői változatát, tehát a közeljövőben mindenképpen találkozni fog közbeszerzési, UMFT pályázatoknál, tendereknél Kontroll .kbz formátumú tervezői költségvetésekkel. Ha megvásárolja ajánlati költségvetés-készítő programunkat, akkor egy kattintással tud árazni, és főösszesítőt készíteni, ajánlatát korlátlanul módosíthatja, és ingyenesen használhatja a pályázatkiírók által az irreálisan olcsó ajánlatok kiszűrésére használt szakvélemény-programunkat ajánlata finomításához.
Megrendelő nyomtatvány letöltése. Akció! Az építőipart sújtó válság, és az új közbeszerzési rezsim nehézségei miatt az első száz normál vagy professzionál program új vásárlója 50% árengedményt kap. Az akció nem vonatkozik a Lite hat hónapos időkorlátos programokra, és nem vonható össze a törzsvásárlói kedvezménnyel.
Üdvözlettel: Kontroll Építőipari Műszaki Költségszakértő Kft

Módosítás dátuma: 2010. március 04. csütörtök, 20:23