Hirdetés


Hirdetés

Új helyszínen - Tisztújító közgyűlés a kamara épületgépészeti tagozatában PDF Nyomtatás E-mail

Az MMK Épületgépészeti Tagozata tisztségviselőinek 4 éves ciklusa hamarosan véget ér, ezért a következő 4 évre a küldöttgyűlésnek vezetőséget kell választani. Erre február 8-án 10 órától kezdődően kerül sor.

FIGYELEM! Helyszínváltozás!
A korábban meghírdetettel ellentétben, az Angyal utcában felmerült technikai problémák miatt az Épületgépészeti Tagozat tisztújító küldöttgyűlés új helyszíne a Lurdy Ház konferenciaközpont 7-es terem!

Gyurkovics Zoltán tagozati elnöktől megtudtuk, hogy a jelenlegi elnökség határozata értelmében a következő elnökség létszáma a jelenlegi nyolcról tíz főre emelkedik. A következő választáson az alábbi tisztségekre kell személyeket választania a küldöttgyűlésnek: 1 fő tagozati elnök, 10 fő elnökségi tag, 5 fő Tagozati Szakértői Testületi tag. A tagozat ügyrendje szerint a Tagozati Szakértői Testület feladata: „szakmai vélemény kiadása, a szakmai tagozat szakterülete szerinti tervezői, tervellenőri és szakértői jogosultságokkal kapcsolatos véleménye alapján.”

A választással kapcsolatos előkészítésre az elnökség Jelölő Bizottságot hozott létre, amely az elmúlt hetekben a tagozat elnökségével és a megyei szakcsoportok vezetővel közösen javaslatot állított össze az egyes tisztségekre. Az abban szereplő jelöltek valamennyien úgy nyilatkoztak, hogy jelölésüket elfogadják. A küldöttgyűlésen is van még lehetőség helyszíni jelölésre, a jelöltnek a helyszínen szóban el kell fogadni a jelölést.

További információk itt

 

Módosítás dátuma: 2019. március 11. hétfő, 10:51