Hirdetés


Hirdetés

Januárban elindult a kamarai kedvezményes felelősségbiztosítás PDF Nyomtatás E-mail

Már több százan töltötték ki a Magyar Mérnöki Kamara által létrehozott, kedvezményes felelősségbiztosítási konstrukció adatlapjait a https://mmk.hu/biztositas címen.

Mint az már ismert, két féle, egyedien kedvezményes felelősségbiztosítási konstrukció érhető el kamarai regisztrációs szám birtokában. Aki kizárólag egyszerű bejelentéshez kapcsolódó tevékenységet végez, és kötelezően kell rendelkeznie felelősségbiztosítással, annak a KÖBE online adatlapját kell kitöltenie és választhat mind határozott (projekt alapú), mind határozatlan (folyamatos) konstrukció között. Aki a mérnöki tevékenységét érintő kártérítési igényekkel szemben keres, magas szolgáltatású és kedvező díjú felelősségbiztosítási védelmet, annak pedig a GENERALI biztosító online adatlapját szükséges kitöltenie. Az esetlegesen okozott károkért a Polgári Törvénykönyv alapján felelni kell, függetlenül attól, hogy rendelkezünk-e biztosítási védelemmel, vagy sem. Mindezek alapján érdemes, a GENERALI mérnök szakmai felelősségbiztosításával rendelkezni, és akinek ezen felül, egyszerű bejelentéshez kapcsolódó munkája is van, annak projekt alapon, az aktuális egyszerű bejelentéshez kapcsolódó tervezéséhez a KÖBE projektbiztosítását megkötni és feltölteni az e-naplóba.

Aki már kézhez vette a szükséges dokumentumokat, figyeljen arra, hogy csak a dokumentumok aláírása, visszaküldése és a díj megfizetését követően lép életbe a szerződés!

Módosítás dátuma: 2018. március 20. kedd, 10:49