Hirdetés


Hirdetés

Létesítményenergetikai szakmérnöki képzés indul PDF Nyomtatás E-mail

Létesítményenergetikai szakmérnöki szakirányú továbbképzés a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karán

A Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar, Épületgépészet, Létesítmény- és Környezettechnika Tanszéke  a 2017/2018 tanév tavaszi félévében Létesítményenergetikai szakmérnöki szakirányú továbbképzést indít.

A szakirányú továbbképzésre való felvétel feltételei: A felvételhez mérnöki végzettség szükséges. Elsősorban építészmérnökök, építőmérnökök, gépészmérnökök, illetve villamosmérnökök jelentkezését várjuk.

A képzés időtartama: 2 félév, mely félévente 5-6 alkalommal szervezett, két-két napos (péntek-szombati) kötött elfoglaltságot jelent.

A képzés helyszíne: SZIE, Gépészmérnöki Kar, Gödöllő

A képzés költsége: 180 000 Ft/félév.

A szakképzettség megszerzéséhez összegyűjtendő kreditek száma: 60 kredit

Részletes információ, és a jelentkezési lap megtalálható a kari www.gek.szie.hu/szakmernok vagy a tanszéki honlapon: http://ep-let.gek.szie.hu/content/szakmérnök.

Érdeklődni és a részvételi szándékot jelezni az alábbi elérhetőségeken lehet:

Dr. Szabó Márta egyetemi docens, szakfelelős (szabo.marta@gek.szie.hu), és Urbán Bernadett ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ), +36 28 522000/2111 mellék.

Jelentkezést vagy korábbi előzetes jelentkezés megerősítését, az elérhetőség és a költségvállalás megadásával, legkésőbb 2018. február 13-ig a SZIE Gépészmérnöki Kar Környezetipari Rendszerek Intézet, Épületgépészet, Létesítménymérnöki- és Környezettechnika Tanszék, Dr. Szabó Márta, 2103, Gödöllő, Páter Károly u. 1. címre várjuk.

Az első konzultáció várható időpontja 2018. február második fele.

Módosítás dátuma: 2018. február 19. hétfő, 17:00