Hirdetés


Hirdetés

Tisztújító közgyűlés a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetségnél PDF Nyomtatás E-mail

A Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség 2017. március 29.-én tartotta tisztújító közgyűlését.

A közgyűlésen Zoltán Attila beszámolt a szövetség 2016.-évi munkájáról, pénzügyi helyzetéről, röviden ismertette a 2017.-évi terveket és megköszönte a tagság eddigi támogatását.

A szövetség vezetőségének lemondása után megválasztották az új elnököt, elnökség és számvizsgáló bizottság tagjait. A szövetség új elnökének Dr. Barótfi Istvánt választották, aki megköszönte a bizalmat és röviden ismertette a szövetség jövőjével kapcsolatos elképzeléseit. Az elképzeléseinek lényege, hogy a szövetség céljainak újra-fogalmazására van szükség és a koordináció helyett az épületgépészet elemző, értékelő, stratégia és ajánlattokat kidolgozó feladatait a szak- és tudományterület társadalmi, gazdasági, politikai, környezeti kapcsolódásaira és a műszaki fejlődés tendenciáinak értékelésével kell kialakítania. Ezzel valamennyi épületgépész szervezet és a kormányzat számára is előremutató, a jövő szempontjából hasznosítható munkát tud végezni. Az új elképzelések végleges megfogalmazását követően a szervezet működési szabályait is a tartalomhoz kell majd igazítani, beleértve az esetleges névváltoztatást is.

Az elnök kifejezte reményét, hogy az elképzelések valamennyi épületgépész szervezet számára perspektívát jelentenek és hozzájárulhatnak a hazai épületgépészet sikeres jövőjéhez.

Módosítás dátuma: 2017. május 23. kedd, 10:14