Hirdetés


Hirdetés

Felkérés kutatásban való részvételre PDF Nyomtatás E-mail

Az előttünk álló Európai Uniós támogatási időszak a magyar nemzetgazdaság fejlesztésének vissza nem térő lehetőségét tartogatja. A Széchenyi 2020 fejlesztési terv és a pályázati forrásai a hazai kis- és közepes vállalkozások versenyképessége terén meglevő elmaradásunk felszámolását célozza.

A források igénybevételével az új technológiák bevezetése, új termékek kifejlesztése és a KKV-k vezetés-szervezési, működési fejlesztései lesznek megvalósíthatóak, a közös cél pedig az új - első sorban külföldi - piacokra való belépés és mélyebb integráció.

Miközben a nagyvállalatok körében ezek a pályázati lehetőségek már ma is igen népszerűek, fenn áll annak a veszélye, hogy a KKV-k kevésbé lesznek képesek a források bevonására, vagy ha mégis, akkor eltérő mértékben és sikerességgel teljesítenek majd.

A veszprémi Pannon Egyetemen végzett kutatás középpontjában annak előrejelzése áll, hogy a KKV szektor milyen mértékben lesz képes felhasználni az Európai Uniós forrásokat a 2020-ig terjedő időszak alatt.

Kérdőívünk egy olyan kutatáshoz kapcsolódik, amely arra a kérdésre keresi a választ, hogy melyek azok a belső szervezeti adottságok, amelyek a leginkább hozzájárulnak majd a forrásbevonási képességhez.

Kérjük, hogy a kutatás eredményessége érdekében legyenek szívesek kitölteni az alábbi kérdőívet, mely 103 válaszbejelölős, egyszerű kérdésből áll, kitöltése maximum 25 percet vesz igénybe és teljesen anonim!

Kérdőív kitöltése itt

Amennyiben a válaszadó a kutatás eredményeiről összesítést kér, akkor azt a kitöltés végén az e-mail címe megadásával teheti meg.

Amennyiben a kutatással kapcsolatban további kérdése vagy véleménye van a lentebbi elérhetőségeken állunk a szíves rendelkezésére.

Szíves közreműködését köszönjük!

Tisztelettel:

Józsa Tamás, PhD hallgató
Vállalatgazdaságtan Intézeti Tanszék
Pannon Egyetem, Gazdaságtudományi Kar
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Telefon: 30/239-8861

Módosítás dátuma: 2016. augusztus 25. csütörtök, 12:40