Hirdetés


Hirdetés

Szervezés alatt az Épületgépészek Napja PDF Nyomtatás E-mail

men logo 2016 kicsi

Épületgépészeti rendszerek létesítése során kiemelt szerepe van az átgondolt tervnek, a választott szerelési anyagnak, a szakszerű kivitelezési munkának. De mit ér a jó terv, a minőségi anyag, a pontos beépítés, ha a három feltétel együttesen nem teljesül.

A tervezési és kivitelezési munka kifogásolható minőségét több tényező befolyásolhatja, de talán a leggyakoribbak a határidők és a költségkeretek túlzott szűkre szabása illetve a munkatársak szakmai felkészültsége, gyakorlata. Ez utóbbival a piacon eluralkodott szakemberhiány miatt sok jó szándékú vállalkozásnak vannak nehézségei.

A szakmai továbbképzésben évek óta vállal a helyének megfelelő szerepet a Magyar Épületgépészek Napja, de egyben széleskörű találkozásra hívjuk a szakma szereplőit, ahol sokféle gondolat megvitatható.

A Magyar Épületgépészek Napja 2016 Szervező Bizottsága egy kellemes délutáni kávézás mellett ismertette az idei eseménysorozat részleteit. A tájékoztató helyszíne a BME Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék volt. Az épületgépész szakma valamennyi szereplőjét megszólítani és megmozgatni kívánó kétnapos rendezvény-sorozat a hagyományos helyszíneken kerül megrendezésre. Az Oktatás Napjának a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem a K, az R és D épületei adnak helyet.

A nap különleges eseménye a Díszteremben tartandó ünnepi konferencia, amire az ad alkalmat, hogy a BME Gépészmérnöki Karán 65 éves az egyetemi épületgépész mérnökképzés. Múlt, jelen és a jövő generációi együtt szólalnak meg.

Az R épületben zajló események az egyetemi hallgatók, a gyakorló tervezők és a szakma tudományos eredményei iránt érdeklődők figyelmét szeretnék felkelteni.

A szakmai programok az Épületgépészet Napján folytatódnak. Ekkor a BME K épületében egynapos épületgépész szakmai kiállításra, a Magyar Mérnöki Kamara által szervezett mérnök-továbbképzésre és szakmai szervezetek által szervezett kísérő programokra kerül sor.
’Az épületenergetika aktuális problémái a jogszabályok tükrében’ címmel akkreditált kamarai programban hazai és külföldi előadók járják körbe a mindenkit érdeklő témát.

Az Intercontinental szálló báltermében, a hagyományos Épületgépész Bálon adják át az épületgépészet díjait és elismeréseit az arra méltónak találtaknak.

További részletek a www.talalkozzunk.hu honlapon.

Kapcsolat:
IMS Budapest Kft.

Tel: (06-1)250-0100
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 01. csütörtök, 10:49