Hirdetés


Hirdetés

A CE Klub CPR direktívához kapcsolódó rendezvénye PDF Nyomtatás E-mail

Az építőipari termékek CE jelölésének a kérdései (CPR direktíva) lesznek napirenden a CE Klub december 9-i rendezvényén. A klubdélutánnak 14-17 óra között a REHAU Magyarország Kft. (2051 Biatorbágy Rozália park 9.) ad otthont.

A tervezett témák: fogyasztóvédelmi ellenőrzési tapasztalatok, az előírások gyakorlatias értelmezése, a vendéglátó Rehau Magyarország nyílászáró termékeinek és padlófűtéscső vizsgáló laboratóriumának a bemutatója. A legfontosabb szereplők azonban most is a jelenlévő résztvevők és a magukkal hozott kérdések lesznek!

Mi az a CE Klub?  A CE Klub  alapítói a TÜV Rheinland Intercert Kft. és a SAASCO Tanácsadó és Mérnökiroda Kft. voltak. A CE Klub non-profit szerveződés, a klub rendezvényeken a hallgatók ingyen vesznek részt, az előadók térítésmentesen dolgoznak. A CE Klub rendezvényeinek a célja, hogy  a hazai piacon a résztvevők helyesen alkalmazzák a CE jelölést az erre kötelezett termékeiken, eredményesen folytassák le  a megfelelőség-értékelési eljárást, szabályos legyen a termékek Teljesítmény Nyilatkozata, műszaki dokumentációja. A CE Klub rendezvényein  kiemelt figyelmet kapnak a résztvevők kérdései, illetve az azokra adott  szakszerű válaszok.

A meghívó letölthető ITT

Módosítás dátuma: 2015. december 14. hétfő, 17:01