Hirdetés


Hirdetés

Útjára indult a MMK Épületgépészeti Tagozata mentori konzultációja PDF Nyomtatás E-mail

Logo MMK ÉPG Tag

Mentori konzultáció

Az MMK Épületgépészeti Tagozata Elnöksége kiemelten fontosnak tartja a tagok szakmai továbbképzését, szakmai tevékenységük támogatását.

A kötelező továbbképzési tananyag gondos meghatározása, a mindenkori aktuális témák megválasztása mellett a kamarai tagok munkáját segíti egy mentori konzultációs hálózat létrehozása. A mentori tevékenység keretében a tagozat egyéni konzultációs lehetőséget biztosít. A mentorokhoz lehet fordulni egyéni szakmai kérdésekkel, a kamarai szakmagyakorlást érintő kérdésekkel.

A konzultációt nagy szakmai gyakorlattal rendelkező kollegák tartják. A konzultációs időpontokat, témákat, és helyszíneket a tagozat honlapján (e-gepesz.hu), valamint a szakmai sajtó híradásaiban lehet megtalálni.

A konzultáció során elsősorban tervezéssel, mérnöki szakértői munkával kapcsolatos kérdéseket lehet feltenni, de kivitelezéssel, gyártmányokkal kapcsolatos információk is kérhetőek.

A konzultációt tartó kollegákat titoktartási kötelezettség köti, így a szerzői jogi és gazdasági érdekek nem sérülhetnek.

A konzultáció maximális időtartama esetenként 2 óra.

Jelentkezni a konzultációs naptárban megadott időpontot megelőző 4 nappal lehet.

A konzultáció díjmentes.

Az Elnökség szeretne az egész országot lefedő hálózatot kialakítani, annak érdekében, hogy a kollégák segítése helyi szinten elérhető legyen.

A konzultációs lehetőséggel elsősorban az egyénileg tevékenykedőket, vagy kis létszámú mérnökirodákat kívánjuk támogatni.

Fontos, hogy jelentkezzenek kollégák, akik egyes szakterületeken nagy gyakorlatot szereztek, és vállalkoznának konzulensi tevékenységre.

Várjuk a kollégák észrevételeit, javaslatait annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudjon működni a rendszer.

Budapest, 2015. október 7.

Nagy Gyula elnök
Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozat
1094 Budapest, Angyal u. 1-3.
Tel.: 1-455-3696
Fax: 1-215-2199

A mentori kunzultációs naptár megtekinthető ITT

Módosítás dátuma: 2015. december 16. szerda, 09:33