Hirdetés


Hirdetés

Meghívó a REHAU Szakmai Napjára PDF Nyomtatás E-mail

REHAU Szakmai Nap 2015
Tornaterem, uszoda, stadion - Sportcélú épületek ma és holnap

Időpont:   2015. november 5., 9 óra

Helyszín:   Groupama Aréna (FTC Stadion)
                  1091 Budapest, Üllői út 129. - Találkozó a főbejáratnál

A REHAU több évtizedes tapasztalattal rendelkezik teljeskörű építőipari megoldások fejlesztésében. Folyamatosan figyelik az igényeket és trendeket, amelyek alapján innovatív rendszermegoldásokat szállítanak többek között a sportcélú épületekhez is. A mai modern sportlétesítmények nem csak egy adott funkció ellátására épülnek. Ma már multifunkciós sportközpontokat építünk, amelyeknek meg kell felelniük a tömeg- és az élsport, valamint a nézők elvárásainak egyaránt.

A REHAU Szakmai Nap 2015 konferencia az építőipar, a sportolók és a sportszervezetek képviselőinek részvételével kívánja több szempontból, szakszerűen megvizsgálni ezt a témát. A rendezvény célja bemutatni a funkció és a design, valamint a sportteljesítmény összefüggéseit és az ezeket szolgáló építészeti, épület gépészeti és sporttechnológiai megoldásokat.

A részvétel ingyenes, de a regisztráció kötelező. Regisztrálni a jelentkezési lap e-mailben vagy faxon való visszaküldésével, illetve telefonon lehet.

Jelentkezni lehet:
Banáth Andreánál, az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen, vagy telefonon a 06/23/530-717-es számon.

Részletes program és jelentkezési lehetőség ITT

Módosítás dátuma: 2015. október 13. kedd, 16:43