Hirdetés


Hirdetés

Sikeres volt az V. Ipari és Technológiai Szakmai Nap PDF Nyomtatás E-mail

Több mint 100 szakember és 15 kiállító vett részt az október 1-én megrendezett érdekes és tartalmas szakmai napunkon.

Pánger László a MÉGSZ Ipari Tagozata elnökének köszöntője után, Bozsó Béla a MÉGSZ ügyvezetője mutatta be a MÉGSZ tevékenységét, majd a szakmai előadások sorát Komendó Imre, a Geberit Kft. értékesítési és műszaki tanácsadója nyitotta meg, aki a MegaPress csőrendszerek alkalmazását mutatta be.

Radnai Roland, a Ke Kelit GmbH. magyarországi képviseletének szaktanácsadója „Iszik vagy reszket” alcímű előadása már-már krimibe illő fordulatokat ígért. A prezentáció során a KeKelit csőrendszereket mutatta be és felhívta a figyelmet - német és az osztrák szabályozásra utalva -, hogy Magyarországon se javasolják a horganyzott acélcsövek alkalmazását a HMV-rendszerekben, elsősorban a rengeteg kockázati tényező (nehézfém kiválás, a baktériumok elszaporodásának magas kockázata, gyors rozsdásodás stb.) miatt.

Szünet után Egyházi Zoltán divízióvezető és Drexler Péter nagykereskedelmi termékvezető beszélt a Danfoss újdonságairól, elsősorban a lemezes hőcserélőket megemlítve. Időszerű és előremutató volt Opitzer Gábor az SB-Controls Kft. ügyvezetőjének előadása, aki az épületgépészek és épületvillamossággal foglalkozó szakemberek egymásra utaltságáról beszélt és együttműködésük előnyeire hívta fel a figyelmet.

Az újabb szünet után a szakmai nap másik szponzora, az Uniferro Kft. ágazati igazgatója, Bohár Géza mutatta be a cég biomassza kazánjait, azok ipari felhasználhatóságát. Majd a Hauff-tecnik Kft. ügyvezető igazgatója, Balázsi Miklós mutatta be a cég legújabb megoldásit vízzárásra. A délelőttöt Rokonál Géza, a Wilo MagyarországKft. ipari üzletágának főmérnöke zárta, aki az Ipari vízellátó- és tüzivíz-rendszerek szivattyúi és vezérlései címmel tartott előadást és hívta fel a figyelmet a Wilo legújabb nagy energiahatékonyságú szivattyúira és a cég honlapjára, mely minden segítséget megad a szivattyúk optimális kiválasztásához.

Az ebéd után PéczelyGyögy a Magyar Ipari Karbantartók Szervezetét és az általuk megfogalmazott Országos Karbantartási Stratégiát mutatta be. A délutáni workshop jellegű szakmai programot Pánger László a MÉGSZ alelnöke zárta, aki esettanulmányon keresztül mutatta, milyen épületgépészeti megoldásai és tanulságai lehetnek egy ipari projektnek.

A szakmai nap végén kisorsoltuk a Würth Szereléstechnikai Kft. által felajánlott professzionális akkus csavarozót, amelyet a nyertesnek Kabátnik Zsolt, a cég épületgépészeti üzletágának értékesítési vezetője adott át.

Az elhangzott előadások anyagai hamarosan letölthetőek lesznek itt a honlapon.

A rendezvényen készült összes fotó megtalálható a honlap képtárában, vagy IDE KATTINTVA.

Néhány fotó a rendezvényről:

IpNap2015 00001

IpNap2015 00002

IpNap2015 00003

IpNap2015 00004

IpNap2015 00005

IpNap2015 00006

IpNap2015 00007

IpNap2015 00008

IpNap2015 00009

Módosítás dátuma: 2015. november 23. hétfő, 12:06