Hirdetés


Hirdetés

Jól halad a Magyar Épületgépészek Napja konferencia és kiállítás előkészítése PDF Nyomtatás E-mail

November 26-27-én 20. alkalommal kerül sor a Magyar Épületgépészek Napja rendezvényre. A szervező bizottság az előkészületekről sajtótájékoztatón számolt be, amelyet a főtámogató MART Kft. aquaMart fürdőszobaszalonjában tartottak.

Az Épületgépészek Napját ebben az évben három szakmai szervezet – a MÉgKSz, a BME Épületgépészeti Tanszéke és az MMK Épületgépészeti Tagozata – közösen szervezi. A hagyományosan kétnapos rendezvény helyszíne 2009 óta a BME, de ezúttal a magasabb komfortot nyújtó, I-épületben lesz a program.

Az első nap az Oktatás Napja, ahol lehetőséget kapnak épületgépész hallgatók a diplomamunkáik bemutatására, de itt ismertetik terveiket a tervpályázat nyertesei is.
A második napi szakmai konferencia mottója az épületgépész szakma egysége, súlyponti témája a komplex épületfelújítás az energiahatékonyság és a belső komfort színvonalának emelésével.
A konferencia sikeréhez bizonyára jelentősen hozzájárul majd a tartalmas szakkiállítás is.
Az Épületgépészek Napját hagyományosan lezáró bál színes programmal is segíti a szakmai kapcsolatok erősítését.

A rendezvény programja, a rendezvénnyel kapcsolatos további tudnivalók a www.talalkozzunk.hu honlapon lesznek olvashatók. Itt találhatók tervpályázati és a részvételi feltételek is.

„Az aquaMart fürdőszobaszalon flexibilis megújulásra alkalmas, maradandó értékű, visszafogottan elegáns tér, ahol a képviselt márkák a hagyományostól eltérő módon kerülnek bemutatásra.
A fürdőszobaszalon fő küldetése, a lakberendezők, kivitelezők, belsőépítészek számára olyan beszerzési forrást biztosítani, ahol mindent megtalálnak, melyre mindennapi építészeti, tervező munkájuk során megbízóik igénye kiterjed.
A klasszikus, vevőcentrikus eladási hely funkció mellett közösségi tér jelleget is betölt, olyan extrém megoldásokkal, melyek egy fürdőszobaszalontól idegennek tűnnek, de mégis élettel töltik meg a teret és segítik a bemutatóterem népszerűsítését. Ennek egyik eleme a konyha szekció, ahol a megrendezett összejöveteleklehetőséget teremtenek kisebb közösségek számára kötetlen program keretén belül akár szakmai, akár magánéleti kapcsolataik ápolására.
A bemutatóterem, mintkonferencia- és rendezvényközpontis működőképes közösségi élettér, köszönhetően egy technikailag magas színvonalon berendezett, 60 fő befogadására alkalmas konferencia teremnek, mely teret és lehetőséget teremtett a Magyar Épületgépészek Napja alkalmából megrendezett sajtótájékoztató lebonyolítására is. (
www.aquamart.hu)”

beam aquamart 01 PRINT 008 kicsi

Módosítás dátuma: 2015. szeptember 17. csütörtök, 15:37