Hirdetés


Hirdetés

Miniszteri elismerések MÉGSZ-vezetőknek az Építők Napján PDF Nyomtatás E-mail

Június 5-én, a Vasas Szakszervezetek Székházában megtartott Építők napi ünnepségen Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter elismerő oklevelét kapta meg a MÉGSZ két vezetőségi tagja.

golyán ÉpNap

Golyán  László elnök

Az elismerés indoklása: Közel 40 éves szakmai pályafutása alatt munkahelyein és vállalkozásában kiemelkedő igényességgel végezte mérnöki és vezetői munkáját. Vállalkozása számos nagy és összetett épületgépészeti projektet valósított meg eredményesen az elmúlt két évtizedben. 1994-től a Magyar Épületgépészek Szövetségének alelnöke, 2006-óta az elnöke. Jelentős érdemei vannak a szövetség stratégiai fejlesztésében, sokoldalú szolgáltatásainak kialakításában.

gyárfás ÉpNap

Gyárfás Attila ügyvezető elnök

Az elismerés indoklása: Sokoldalúan képzett, kiváló szakember, aki immár csaknem 50 éves szakmai pályafutása alatt kreatívan és magas színvonalon teljesítette mérnöki és vezetői feladatait. A Magyar Épületgépészek Szövetségének 10 éve érdekvédelmi és műszaki szakértője és ezen belül 3 éve ügyvezető elnöke. A hatóságokkal és minisztériumokkal folytatott szakmai párbeszéd során kiváló felkészültséggel és elkötelezettséggel végezte munkáját. Jelentős érdemei vannak az épületgépészeti műszaki szabályozások fejlesztésében.

Módosítás dátuma: 2015. szeptember 02. szerda, 09:13