Hirdetés


Hirdetés

15. születésnapját ünnepelte az Aereco Légtechnika Kft. PDF Nyomtatás E-mail

2015. június 5-én pontosan a 15 évvel ezelőtt történt cégbejegyzés napján került megrendezésre az Aereco Légtechnika Kft. jubileumi ünnepsége.

A szakmai partnerek, szövetségek, egyesületek, területi képviselők, tervezők és viszonteladók körében megtartott eseményen Zoltán Attila, a MÉgKSZ elnöke, Gyárfás Attila a MÉGSZ ügyvezető elnöke, dr. Kajtár László docens a BME Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék tanszékvezető helyettese, valamint Király Tamás cégvezető mondtak köszöntőket.

ACG 5275 res4

Király Tamás cégvezető mondta az ünnepi beszédet

Király Tamás beszédében kiemelte, hogy június 5-ére azért is esett a választásuk, mert a nap Környezetvédelmi Világnap is egyben, és az Aereco azért fejleszt és gyárt kiemelkedően magas műszaki színvonalú termékeket, mert a maximális energiahatékonyságra törekedve ad hatékony választ a környezetvédelem sürgető kihívásaira.

Az Aereco több mint 30 éve fejleszti innovatív, energiatakarékos szellőzési megoldásait, amelyekkel nemcsak optimális levegőminőség biztosítható az épületekben, de a helyiségenként szabályozott, a pillanatnyi igényekhez automatikusan igazodó légcsere szabályozással jelentős fűtési energia is megtakarítható. Az alacsony energiaigényű, esetenként napelemről is működtethető ventilátorok alkalmazásával minimalizálható a szellőzési rendszer működéséhez szükséges villamosenergia igény.

A jövőről szólva a Király Tamás beszédében hangsúlyozta, hogy az Aereco Légtechnika Kft. minőségi, megbízható megoldások alkalmazásával - a stabil nemzetközi háttérre is alapozva - nap, mint nap azért fog tovább dolgozni, hogy a szellőzés méltó helyre kerüljön az építőiparon belül, és hogy minden magyarországi otthonban egészséges levegőminőségről gondoskodó szabályozott szellőzési rendszer kerüljön kialakításra.

Forrás: Aereco Légtechnika Kft.

Módosítás dátuma: 2015. június 19. péntek, 12:09