Hirdetés


Hirdetés

Az ISH mentora támogatja a Hungarothermet! PDF Nyomtatás E-mail

Európa legerősebb épületgépészeti szakmai szervezete a német Zentralverband Saniter Heizung Klima szakmai támogatója lett a Hungarotherm és Reneo szakvásároknak.

A MÉGSZ és a Hungexpo Zrt. menedzsmentje a korábbi években is eredményes együttműködést folytatott a Zentralverband SHK vezetőivel, azonban a három szervezet mostantól új szinten végzi a közös munkát. Az együttműködés jelentős újdonsága az, hogy a napokban aláírt ZVSHK-Hungexpo középtávú megállapodás szerint a német szövetség a korábbinál nagyobb hatással lesz a Hungarotherm és a Reneo stratégiájára és Németországban a magyar szakkiállításnak jószolgálati nagykövete is lesz.

A már korábban megkezdődött intenzív közös munka nyomán a német szövegség javaslatai bekerültek a 2015-ös szakkiállítások szakmai koncepciójába. A felek fontosnak tartják, hogy a legújabb európai szakmai tendenciák a lehető leghamarabb itthon is felerősödjenek, azért a német szövetség különös figyelemmel lesz ezek közvetítésére. Közös szándék az is, hogy az áprilisban megrendezésre kerülő Hungarothermen és Reneon az egy hónappal korábban rendezett ISH - ami Európa legnagyobb épületgépészeti szakkiállítása - tapasztalatai és trendjei is megjelenjenek.

A ZVSHK vezetői itt lesznek április 15-én a budapesti szakkiállítások megnyitóján, és a tavaszi német és magyar kiállítási szezon végeztével folytatják a közös tervezést a következő évek magyar szakkiállításaira vonatkozóan.

Képeinken a megállapodás aláírásának pillanatai a Hungexpo székházában:

FOTO1 400x300

FOTO2 400x300

FOTO3 400x300

FOTO4 400x300

Módosítás dátuma: 2015. április 20. hétfő, 16:00