Hirdetés


Hirdetés

Magyar Épületgépészek Napja 2014 PDF Nyomtatás E-mail

A Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség idén is a hagyományokhoz híven rendezi meg a Magyar Épületgépészek Napját.

A kétnapos rendezvény keretében, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel és más szakmai szervezetekkel együttműködve megrendezésre kerül:

Az Épületgépészeti Oktatás Napja „a szakma az oktatással kezdődik” gondolat jegyében, két szekcióban, az oktatás-tervezés és a kutatás-innováció témakörében kerül megszervezésre.

Az Épületgépészet Napja keretében az egyetem központi épületének Aulájában a kiállítás, a Díszteremben a Magyar Mérnöki Kamara szakmai továbbképzése, a kiállítás környezetében és az Oktatói klubban konferencia és kísérőrendezvények adnak helyet és lehetőséget a szakmai ismeretek és a baráti-szakmai kör bővítésére.

Az Épületgépészek Bálja egy már korábban bevált környezetben nyújt kikapcsolódást, felejthetetlen szórakozást, ahol együtt ünnepelhetünk több, szakmánkat érintő évfordulót, így a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség alapításának 15 éves évfordulóját is.

További részletek: a megújult www.talalkozunk.hu honlapon.

 

Módosítás dátuma: 2014. december 01. hétfő, 16:05