Hirdetés


Hirdetés

Magyar Termék Nagydíj elismerés a Radopress Termékcsaládnak PDF Nyomtatás E-mail

2014. szeptember 3-án a Parlament Felsőházi Termében tartott ünnepélyes díjátadáson a Radopress Termékcsalád elismeréseként a Pipelife Hungária Kft. képviseletében Rasovszky Miklós ügyvezető igazgató vehette át a Magyar Termék Nagydíjat.

Magyar termék nagydíj Radopress

A Kiírók Tanácsának döntése alapján a legkiemelkedőbbnek ítélt 66 vállalat 66 pályázata nyerte el ezt a kitüntető címet. A díjjal járó oklevéllel és a Hollóházi Porcelán trófeával elsősorban olyan vállatok termékeit és szolgáltatásait ismerték el, amelyek előállításában kiemelt szerepet játszik az innováció értékesítésében pedig a munkahelyteremtés alapját is képező export tevékenység. A nyertes pályázók egyben megkapták a Magyar Termék Nagydíj tanúsító védjegy egy éves ingyenes használati jogát is.

IMG 5441

 

IMG 5448

A Pipelife Hungária Kft. egyedi elismerésben is részesült a díjátadáson, megkapta a TERC Kft. különdíját. A Radopress Termékcsalád alapját képező ötrétegű alumíniumbetétes műanyag cső Magyarországon és Kelet-Európában is egyedülálló módon a Pipelife Hungária Kft. debreceni gyárában készül 2008 óta. A világszínvonalú gyártástechnológiának köszönhetően már több mint 32 000 000 m cső került legyártásra, ami 50%-ban Magyarországon 50%-ban pedig külföldön került értékesítésre. Épületen belüli ivóvízhálózatok, radiátoros fűtési rendszerek és a manapság egyre népszerűbb környezettudatos épületgépészetben használatos sugárzó fűtési/hűtési rendszerek is egyaránt építhetők a Radopress termékekből.

IMG 5453

IMG 5457 copy

 

 

Módosítás dátuma: 2014. szeptember 29. hétfő, 16:27