Hirdetés


Hirdetés

20 éves a BAXI Magyarországon PDF Nyomtatás E-mail

1. 20 éves a BAXI

Nagyszabású partit, sajtótájékoztatót és kiállítást rendezett a GéPéSZ Csoport és a Szido Kft. a napokban Budapesten abból az alkalomból, hogy a Szido Kft. 20 éve kezdte meg a napjainkra már közismert kazánok importját.

A sajtótájékoztatón Szilágyi Tamás, a GéPéSZ Csoport értékesítési és marketing igazgatója emlékeztetett rá, hogy az eredeti céget 1866-ban alapították és a Baxi gyárak ma már a világ egyik piacvezető kazángyártójához, a BDE Thermo csoporthoz tartoznak. A BAXI 17 országban rendelkezik gyártói bázissal és több mint 76 országba exportálja termékeit. A hazai fűtéstechnikai piacon az elmúlt 20 évben több mint 160 ezer darab gázkészüléket értékesítettek, 2013-ban a piaci részesedés elérte a 10%-ot.

2. BAXI gyár olaszország

Baxi gyár Olaszországban

Mint megtudtuk, a Szido Kft. vezetői különösen büszkék arra, hogy az eladott készülékek, több mint 60%-a felhatalmazott márka- vagy szakszerviz által kerül üzembe helyezésre, mindössze 15 garanciális kiszállás jut 1000 beépített készülékre és Magyarországon a Baxi készülékek átlagosan 11 évente hibásodnak meg.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a következő években megérkeznek a hazai piacra is azok a berendezések, amelyek csúcsfejlesztések közé tartoznak az európai piacon. Így hibrid valamint kapcsolt hő és áramtermelésre is képes berendezések egészítik majd ki a márka jelenlegi kínálatát.

3. BAXI kaszkád rendszer

Baxi kaszkád rendszer

 

Módosítás dátuma: 2014. szeptember 24. szerda, 10:12