Hirdetés


Hirdetés

Magyar Épületgépészek Napja - 2013. November 21-22 PDF Nyomtatás E-mail

Idén ismét megrendezésre kerül a Magyar Épületgépészek Napja, mely immár 18. alkalommal nyújt méltó keretet a vissza- és előre tekintésre, az elmúlt év kiértékelésére, a régen látott kollégák és évfolyamtársak találkozására.

A konferencia igyekszik átfogó képet adni szakmánk, az épületgépészet aktuális helyzetéről, a legizgalmasabb témákat vizsgálva ebben a nehéz, útkeresésekkel terhes gazdasági környezetben.

A 2013-as szakmai programot a hagyományos, immár 18-ik alkalommal megrendezésre kerülő Épületgépész Bál zárja, amely immár a hazai mérnöktársadalom legkiemelkedőbb társasági rendezvénye.

Időpont:   2013. november 21-22.

Helyszín: Corinthia Hotel Budapest
                 (1073 Budapest, Erzsébet körút 43-49.
)

Bővebb információ és jelentkezés: www.talalkozzunk.hu


A szervezők visszatekintése a tavalyi rendezvényre:

Teltház az Épületgépészek Napján!

A tavalyi rendezvény két napján több mint 400(!) kolléga hallgatta meg az előadásokat – idén nagyobb termekkel, több székkel készülünk, mert 2012-ben váratlanul sűrű volt a tér.

A kiállítók 2013-ban is itt találkozhatnak egy helyszínen a legtöbb szakemberrel, a tervezők és kivitelezők pedig itt kaphatják a legtöbb kreditpontot, köszönhetően a színvonalas előadásoknak. Érdemes előzetesen regisztrálni, különösen, mert értékes ajándékokat is nyerhetnek!

Az „Épületgépészek Napja“ az év legrangosabb szakmai rendezvénye. A kapcsolódó rendezvényekkel, a színvonalas, az épületgépészet valamennyi aspektusát és jelentős képviselőit felvonultató oktatás napi programmal, kiállítással, nemzetközi konferenciával és végül a hagyományos bállal méltó keretet biztosít egymás jobb megismerésére, a partnerek és versenytársak találkozására.

A tavalyi rendezvény látogatottsági adatai nagyon beszédesek: az oktatás napján, a Műegyetemen két 100 fős előadóteremben és a laborokban volt délelőtt-délután teltház, a második napon több, mint 400 érdeklődő látogatta meg a kiállítást, a 100 fősre tervezett konferencián pedig a nézőközönség egy részének pótszékeket kellett betennünk, hogy mindenki helyet tudjon foglalni. A kétnapos rendezvényt a Magyar Mérnöki Kamara kiemelt kreditpontokkal értékelte, közel 80 látogatónk élt ezzel a lehetőséggel.

Idén is célunk, hogy a nemzetközi konferencia látogatói - a kiállítás megtekintése mellett - érdekes és hasznosítható információkhoz jussanak, ezért neves előadókat hívtunk meg mindkét szekcióra. A konferencia mottója: „Élhető épületek – komfort, energetika”. A délelőtti, nemzetközi szekcióban az előadók az épületenergetikai új megközelítési módjait, szemléletét, a délutáni szekcióban a hazai előadók a Nemzeti Épületenergetikai Stratégiát és elvárásait, az arra alapuló megoldásokat, feladatokat ismertetik.

A konferenciaterem kizárólag a kiállítási területen keresztül közelíthető meg, és az előadások között közel kétórás szünetet biztosítunk a nézelődésre. A kiállítóknak pedig lehetőségük lesz vendégül látni a látogatóikat egy italra vagy kisebb harapnivalóra a teremben található büfépultnál, tovább erősítve a személyes kapcsolatot. Idén először bőséges kísérő program is csábíthatja (sajtótájékoztató, MérnökFórum, stand-up előadások) az érdeklődőket. Az idei évben is folytatjuk a tavaly megkezdett és sikeresnek bizonyult megújulásunkat: szakmai felsőoktatási intézményeket, a szakmai sajtó képviselőit illetve szakmai és társszakmai szövetségeket, érdekképviseleti szervezeteket hívtunk meg, hogy bemutatkozhassanak és velük valamint a kiállítókkal együtt, a közös alapokra támaszkodva építkezzünk tovább.

A szálloda rendkívüli, attraktív, „valódi” bálterme idén is méltó helyszíne lesz a bálnak, ahol a színvonalas műsor és vacsora mellett a felhőtlen szórakozás közben régi barátságok éledhetnek fel és szövődhetnek újak.

Üdvözlettel:

Mészáros András
IMS Budapest Kft.

 

Módosítás dátuma: 2014. január 13. hétfő, 17:41