Hirdetés


Hirdetés

Geotermikus energia hasznosítása - Konferencia és egyéni tárgyalások német vállalatokkal PDF Nyomtatás E-mail

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) 2013. október 15-én konferenciát szervez, amelyen német és magyar szakemberek tartanak előadásokat a geotermikus energiahasznosítás témakörében. Ezen kívül a rendezvényen bemutatkoznak német innovatív vállalatok, amelyekkel 2013. október 14-én és 16-án egyéni megbeszélések folytatására is lehetőség nyílik.

    duihk-logo klein       Logo renewables

 

Dátum és helyszín

Konferencia: 2013. október 15.         

Helyszín: Budapest, Német-Magyar Gazdaság Háza (1024 Budapest, Lövőház u. 30.)

Egyéni tárgyalások: 2013. október 14. vagy október 16.

Helyszín: a magyar cégek székhelyén

 

Program

A 2013. október 15-én megrendezésre kerülő konferencián német szakemberek számolnak be a geotermikus energia hasznosításának helyzetéről és kilátásairól, valamint egy geotermikus erőmű létesítésének és működtetésének tapasztalatairól Németországban.

A rendezvényen bemutatásra kerül a geotermikus energiahasznosítás aktuális helyzete a dél-alföldi régióban, valamint a hőszivattyúk hazai alkalmazása innovatív példákon keresztül. Szó lesz ezenkívül arról is, hogyan valósítható meg földgáztüzelés és a hőszivattyúk hatékony integrációja.

Emellett a konferencián olyan német innovatív vállalatok mutatkoznak be, amelyek üzleti kapcsolatokat, együttműködő partnereket keresnek Magyarországon.

Magyar cégek, melyek általános kapcsolatfelvétel céljából szeretnének megismerkedni a német vállalatokkal, megtehetik ezt a konferenciát követően a német vállalatok információs standjainál. 

Azon magyar érdeklődők számára, akik konkrét együttműködési szándékkal szeretnének a német vállalatokkal kapcsolatot felvenni, 2013. október 14-én vagy október 16-án egyéni tárgyalásokat szervezünk. A megbeszélésekre a magyar tárgyalópartner székhelyén kerül majd sor. A tárgyalásokra a transzfert, valamint igény esetén a tolmácsot a DUIHK biztosítja. A német cégek tevékenységéről és a keresett együttműködésről a letölthető dokumentumban nyújtunk bővebb tájékoztatást, de részletesebb információkért, kérjük, látogassák meg a vállalatok honlapját is.

 

A német résztvevők:

Frank GmbH: szennyvíz-hőhasznosító rendszer, geotermikus szondarendszerek, hőszivattyú rendszerhez kapcsolható nagy hatékonyságú vizes hőcserélő

Brandes GmbH: szivárgásérzékelő rendszerek távhő- ill. geotermikus rendszereknél alkalmazásra kerülő szállítóvezetékekhez

GeoClimaDesign AG: felületfűtő és –hűtő rendszerek új generációját képviselő kapilláris csőrendszerek

PS Pumpen Strebe: optimális energiafelhasználást biztosító, speciális kialakítású nemesacél koaxiális szondák és U-szondák

360plus Consult GmbH: a mélységi geotermia terén széles körű szolgáltatásokat nyújtó tanácsadó cég

 

Részvétel:

a rendezvényen, valamint a tárgyalásokon való részvétel az érdeklődők számára ingyenes, de előzetes (kamaránk által visszaigazolt) regisztrációhoz kötött

a  német előadások szinkrontolmácsolással hangzanak el

a tárgyalásokhoz szükség esetén díjmentesen tolmácsot biztosítunk

jelentkezés a letölthető programban található jelentkezési lap faxon vagy elektronikus úton való visszaküldésével, vagy az online jelentkezési lap kitöltésével lehetséges.

A jelentkezések korlátozott számban, a beérkezés sorrendjében kerülnek elfogadásra!

 

Online jelentkezés itt!

Program és jelentkezési lap

Német résztvevők profilleírása

 

A rendezvénysorozat a Német Szövetségi Gazdasági és Technológiai Minisztérium (BMWi) megbízásából, az „Exportinitiative Erneuerbare Energien“ program keretében kerül megrendezésre.

 

Módosítás dátuma: 2013. november 21. csütörtök, 15:22