Hirdetés


Hirdetés

Nagy sikerrel zárult az országos Remeha Tudásnapok rendezvénysorozat PDF Nyomtatás E-mail

2013 márciusában indítottuk útjára Remeha Tudásnapok rendezvénysorozatunkat. Május végéig összesen tíz város tíz érdekes helyszínén találkoztunk partnereinkkel és örömmel tapasztaltuk ügyfeleink nagy érdeklődését. Az  egész napos program keretében a délelőtt folyamán a szerelői ügyfélkörünk részére tartott előadásainkban bemutattuk 2013-as év jövőbe mutató újdonságait, többek között a világ legkisebb kondenzációs gázkazánját, a Remeha Tzerrát.

Remeha 3

A délután során tervező-kivitelező partnereink számára kreditpontos előadások keretében hasznos információk hangzottak el a kazánházi rekonstrukcióról, az épület energetikai besorolásának javítása jegyében.

Remeha 2

Minden kedves partnerünket ajándékkal vártuk, valamint a magyar bűvészvilágbajnok showját is elhoztuk rendezvényünkre. A programot ebéd vagy vacsora zárta. A Remeha Tudásnapok résztvevői között végezetül pedig kisorsolunk egy Remeha Tzerra 24S típusú kondenzációs gázkazánt is.

Remeha 4

Bízunk benne, hogy rendezvénysorozatunk nem csak hasznos információkkal szolgált, hanem kellemes és szórakoztató élményt is jelentett!

 

Üdvözlettel:

A Marketbau-Remeha Kft. munkatársai