Hirdetés


Hirdetés

Mit hozott a Certuss új fejlesztése? PDF Nyomtatás E-mail

2013. áprilisától megkezdődött a legújabb generációs CERTUSS Universal TC gőzfejlesztő forgalmazása. A több éves fejlesztés a berendezés külső megjelenése és technológiai előnyei szempontjából kiemelkedő eredményeket hozott, így mérföldkőnek számít a német vállalat életében.


Mit jelent a modulációs égőszabályozás az új Certuss gőzfejlesztőknél?

Pontosabb nyomástartást
Jobb gőzminőséget
Nagyobb rugalmasságot
Energiatakarékosabb üzemet

Pontosabb nyomástartás: a precíziós nyomásmérőnek és a vezérlésnek köszönhetően az érintőpanelről beállított gőznyomást pontosan tudja tartani az új Certuss Universal TC.
Jobb gőzminőség: a berendezés folyamatos szabályzása és a frekvencia-vezérelt tápszivattyú lehetővé teszi, hogy a gép a gőznyomás mellett a gőzhőmérsékletet is figyelembe vegye, ezáltal mindig száraz, telített zónában tudja tartani a gőzparamétereket.

Nagyobb rugalmasság: a központi vezérlés memóriájába különböző gőztermelési karakterisztikákat lehet elmenteni, ezáltal teljesen a termelési igényeknek, a technológia elvárásoknak megfelelő gőzminőséget tud a berendezés előállítani.

Energiatakarékosabb üzem: a folyamatszabályozás mindig az adott elvételhez illeszkedő gázfogyasztást jelent, nincsenek gyakori égőindulások, ezáltal az új konstrukció energiatakarékosabb üzemet biztosít.

Az új Touch Control: érintőképernyős vezérlés

A berendezés kezelése, beállítása egy egyszerűen használható grafikus érintőkijelzős kezelőfelületen történik. A Touch screen kijelzőn különböző jogosultságok adhatók a felhasználók számára, a kezelő „start-stop” funkciójától kezdve a műszaki vezető gőznyomás és gőztermelési karakterisztika választási lehetőségén keresztül (különböző technológiai igényekhez különböző beállítások, akár más gőznyomások,„receptek”) a szerviz jogosultságig. A technológiára szabályzás, távvezérlés és ellenőrzés akár távolról, hálózaton keresztül vagy mobiltelefonról is történhet, időt és pénzt megspórolva, ezáltal. 
A kijelző magyar nyelven, jól érthetően és egyszerűen segíti a munkát, az előre beállított programokkal egy konzerválás vagy kazán felülvizsgálat leegyszerűsödik.

Az új berendezés prospektusa elérhető.