Hirdetés


Hirdetés

CERTUSS Universal TC magyarországi premierje PDF Nyomtatás E-mail

Érintőképernyős menüvezérlés, fokozatmentes teljesítmény-szabályozás, modern külső, távvezérlés, vagyis az utóbbi fejlesztések közül a felhasználók és érdeklődők 69%-a értékelte a legelőnyösebbnek az energia- és költségtakarékos teljesítmény-szabályozást a legújabb CERTUSS Universal TC gőzfejlesztő berendezések esetében.

CERTUSS Universal 1500-1800 TC 2

Az 500-1800 kg/h gőzteljesítményű ultramodern ipari berendezések magyarországi hivatalos bemutatója egy kisebb szakmai előadás után az idei Hungarotherm kiállításon történik.
A több mint 55 éves német gyártó vállalat több éves fejlesztéseinek eredménye csúcsosodik ki a legújabb TC, azaz Touch Control rövidítéssel jelölt Certuss Universal gépsorozatban.

A már eddig is a könnyű kezelhetőségéről híres ipari gőzfejlesztők érintőképernyős vezérléssel egészültek ki, amelyben egyértelmű grafikus támogatású indítási és lekapcsolási parancsok találhatóak. A működtetése teljesen automatikussá tehető, illetve hálózatról vagy mobiltelefonról is ellenőrizhető, vezérelhető.
Gazdaságosságát több tulajdonsága is biztosítja. Rendkívül magas hatásfokkal rendelkezik a háromszoros levegőszigetelés és az égési levegő párhuzamos előmelegítése révén a legcsekélyebb hősugárzási veszteség mellett. Maximum 5 perc után a teljes gőzteljesítmény elérhető.

Az adott gőzszükséglethez igazodó azonnali energia- és költségtakarékos teljesítményszabályozás az elektronikus tüzelésmenedzsmentnek és őrlángrendszernek köszönhető. Emellett alacsony karbantartási igényű, fokozatmentesen szabályozott fordulatszámú tápvíz-szivattyút tartalmaz.

TC premier

A Hungarotherm kiállítás A pavilonjában a 201 E standon az első Magyarországra szállított CERTUSS Universal TC 500 kg/h teljesítményű gőzfejlesztőt tekinthetik meg az érdeklődők. Kipróbálhatják annak egyszerű programozását, és a 12 m2-es standon elhelyezett berendezés jól szemlélteti majd annak kis helyigényét.

Az Universal TC egy már jól bevált sorozat új generációja, amelynek a legfontosabb előnye az azonnali, moduláló teljesítményszabályozás.

 

Módosítás dátuma: 2013. április 06. szombat, 18:26