Hirdetés


Hirdetés

A WEISHAUPT sikeres online kampánya PDF Nyomtatás E-mail

Megbízhatóság: a siker kulcsa!

A Weishaupt berendezések már több mint 40 éve megtalálhatók Magyarországon. Nemcsak megbízható gáz- és olajégőket, hanem saját fejlesztésű és gyártású professzionális fűtéstechnikai berendezéseket is megtalálhatunk a cég termékpalettáján. Emellett tüzelőberendezései, kondenzációs kazánjai és napkollektorai Környezetbarát védjeggyel kitüntetett termékek!

W kiállítás

Februárban indított online kampányunk során 1 848 e-mail címre küldtük rövid kérdőívünket és levelünket, melyre 1 hónap alatt közel 500–an jeleztek vissza és válaszoltak kérdéseinkre! Ez közel 30%-os visszajelzést jelent. Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik időt szántak rá és közreműködtek, hogy ilyen eredménnyel, mondhatjuk nem várt sikerrel zárhattuk a kampányunkat. Köszönetképpen egy iPad4-es táblaszámítógépet sorsoltunk ki a kitöltők között 2013. március 5-én a Weishaupt Kft. biatorbágyi telephelyén.

W gépek

A nyílt sorsolásra szeretettel meghívtunk minden kérdőív kitöltőt, lehetőséget biztosítva számukra, hogy élőben, működés közben is megtekinthessék rendszereinket a Weishaupt gyakorlati oktatóban.

W tömeg

Rendezvényünkre 49 vendég érkezett, akiket üdvözlő falatokkal és italokkal vártunk. A helyszínen regisztráltakat még megleptük egy helyszíni ajándéksorsolással, kisorsoltunk közöttük 10 db modern energiatakarékos LED lámpát.

W nyertes

Külön öröm volt, hogy az iPad nyertese, akit a közel 500 kitöltő közül sorsoltunk ki, ott volt velünk március 5-én! Így személyesesen adhattuk át a főnyereményt. A nyertes Sarkadi Nagy Imre úr, egy épületenergetikával (szaktanácsadás, tervezés, kivitelezés) foglalkozó budapesti cég ügyvezetője. A cég fő profilja az energetikai pályázatokhoz szükséges minden előírt műszaki dokumentáció összeállítása. Ezúton is gratulálunk a nyereményhez!

Biztosak vagyunk benne, hogy napjainkban a megbízhatóság minden kapcsolat alappillére!

Weishaupt. Ez a megbízhatóság!

 

Módosítás dátuma: 2013. április 06. szombat, 17:01