Hirdetés


Hirdetés

Ön mit várna még egy gőzfejlesztőtől? PDF Nyomtatás E-mail

Keressük azt a tulajdonságot, ami a felhasználók szerint a legelőnyösebb lehetne egy modern gőzfejlesztő esetében. 75 iparág használ gőzös technológiát a termelés során, a sportpályák fűtésétől, egészen akár a kenyér felületének fényesítéséig. A felhasznált gőz néhány iparágban hasonló de számos területen különböző funkciót lát el. A gőzt előállító berendezések iránti elvárások is mutatnak különbségeket, azonban alapvetően a legfontosabbak közé tartoznak ezek a tulajdonságok: könnyű kezelhetőség, gyors beindítás, energiatakarékos működtetés, automata felügyelet nélküli üzemeltetés.  A több mint 55 éve készülő CERTUSS gőzfejlesztők a fentieket már hosszú évek óta tudják. Milyen fejlesztésekkel bővülhetett a 2012-ben tervezett és hamarosan Magyarországon is bemutatásra kerülő legújabb CERTUSS Universal TC gőzfejlesztő?

A www.gozfejleszto.hu oldalon található szavazással Ön is kiválaszthatja, hogy Ön számára melyik újdonság jelenti a leghasznosabbat.

A szavazás eredményéről a CERTUSS magyarországi hivatalos Premierjén fogunk beszámolni. Járuljon Ön is hozzá az eredményekhez és szavazzon!