Hirdetés


Hirdetés

Új év: új Uponor iroda és oktatóközpont PDF Nyomtatás E-mail

Január 30-án az új Uponor iroda és oktatóközpont megnyitóját Partnereink és az Uponor felső menendzsmentjével együtt ünnepeltük. A rendezvényen vendégeinknek lehetőségük volt elsőként megtekinteni az új, modern bemutatótermünket, ahol az Uponor korszerű fűtési, hűtési és vízellátási megoldásai bemutatófalakra szerelve nyújtanak lehetőséget, hogy a látogatók, érdeklődők ’élőben’ megnézhessék a rendszereinket. 

A bemutatóterem megtekintését követően az Uponor menedzsmentje, Heiko Folgmann (Executive Vice Presindent Central&Eastern Europe), Seppo Huotari (Vice President Eastern Europe), Dirk Meyer-Venter (Area Manager South East Europe) és az Uponor Kft. ügyvezető igazgatója, Pölcz Csaba köszöntötte a vendégeket. Az új oktatótermünkben a résztvevők előadásokat hallgathattak meg az Uponorról, a vállalat értékeiről, a professzionális megoldásairól és a cég terveiről. Az Uponor egyik fontos célja, hogy partnerei és ügyfelei igényeit mindig szem előtt tartva támogassa és segítse őket minél gyümölcsözőbb és sikeresebb üzleti kapcsolatok kiépítésében.

uponor irodaavató

Az előadásokat követően ünnepélyesen, szalagvágással is felavattuk az új irodát, majd Partnereink részére egy állófogadást szerveztünk az új bemutatófalaink között. A finom falatok mellett lehetőség nyílt, hogy Partnereink első ízben találkozhassanak és beszélgethessenek az Uponor felső menedzsmentjével. 

Hisszük, hogy az új oktatóközponttal és bemutatóteremmel segíteni tudjuk az épületgépész tervezők, kivitelezők, valamint az építészek szakmai fejlődését, hiszen a világ egyik legkorszerűbb, energiahatékony fűtési, hűtési, vízellátási épületgépészeti megoldásait ismerhetik meg. 

Uponor Épületgépészeti Kft. 

www.uponor.hu