Hirdetés


Hirdetés

Az Év honlapja pályázaton díjat nyert a Gépész PDF Nyomtatás E-mail

Az idei évben 11. alkalommal meghirdetett „Az Év Honlapja” pályázaton kereskedelem kategóriában különdíjat nyert az Ép-Gépész Holding Kft.

Az oklevelet és díjat Budapesten a Best Western Hotel Hungáriában vette át Szilágyi Tamás, a cégcsoport marketing- és kereskedelmi igazgatója egy ünnepélyes díjátadó gálaest keretein belül.

A pályázatra idén 360 nevezés érkezett, amely minden idők legnagyobb számú részvétele. Az idei évben a legszorosabb verseny a Szolgáltatás (34), az E-kereskedelem (31) és Kereskedelem (21) kategóriákban volt.

gepesz_honlap

A győztes pályamű mögötti közös közel másfél éves munka nyomán a lehető legszélesebb körben elérhetővé váltak a cégcsoport által forgalmazott termékek, melyek általános és műszaki jellemzőin, prospektusain kívül az oldalról elérhetők a futó akciók, valamint a Gépész Világ menüpontban a hírek, újdonságok, energiatakarékos tippek és Gépész magazin lapszámai is. A megújult oldalon webáruház segíti a vásárlást, ami összekapcsolva a házhozszállítással - képes volt ledönteni az eladó és a vásárló közötti földrajzi korlátokat is. Kényelmessé tette az információszerzést, beszerzést, fizetést és termékhez jutást a vásárlók számára.

Az Év Honlapja pályázaton elnyert különdíj, melyet magunkénak tudhatunk az egyre erősödő on-line kultúra és a pályázatot jellemző közvetített értékek miatt egyaránt fontos.  Az egyes kategóriákban hiánypótló, kiemelkedő minőségű, értékteremtő honlapok kerültek díjazásra, így különösen pozitív visszacsatolás a vállalat számára, hogy a Gépész is díjazott lett.

Tekintse meg Ön is díjnyertes honlapunkat: www.gpsz.hu