Hirdetés


Hirdetés

Egy hónap alatt 70 tervező látogatott el az Uponor oktatásaira PDF Nyomtatás E-mail

Rendszer megoldások a modern kor épületgépészeti és energetikai kihívásaira’ címmel október elején indítottuk el kreditpontos oktatásainkat. Egy hónap alatt öt városban tartottuk meg előadásainkat.

uponor_tervezi_kpzs

Örülünk, hogy 70 tervező kollega részt vett a szakmai programunkon és ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy elfogadták meghívásunkat és regisztráltak az Uponor őszi tervezői továbbképzésre! Az oktatásokat Debrecenben, Győrben, Szegeden, Pécsett és két alkalommal Budapesten tartottuk.

Utolsó helyszínként a ’szakma egyik fontos iskoláját’ választottuk, a Budapesti Műszaki Egyetemet, ahol a tervező kollegák új információkkal gazdagíthatták tudásukat.

Jövő évben újra tervezünk új szakmai programot, melyről már év elején olvashat, regisztrálhat honlapunkon és a különböző szakmai portálokon.

A szakmai program részletes témáiról egy korábbi hírünkben olvashat: http://www.uponor.hu/newsroom/news/uponor-trainings.aspx

 

A tervezői képzéseken túl további fontos információ partnereinknek:

Október elején új irodába költözött az Uponor

Az új irodában lehetőség lesz magas színvonalú szakmai oktatásokra mind a tervezők mind a szerelők számára, valamint végre be tudjuk mutatni korszerű termékeinket is az új bemutatóteremben.

A környéken díjmentes a parkolás, ill. tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, mivel a kettes metró megállója pár percre található.

Az új cím: 1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna u. 15/b.

Telefonszámaink, e-mail címeink változatlanok.

 

Üdvözlettel:

uponor-logo7

Az Uponor munkatársai

Módosítás dátuma: 2012. november 09. péntek, 21:11