Hirdetés


Hirdetés

Geberit Sigma80 érintésmentes WC-öblítő működtető lap PDF Nyomtatás E-mail

Mindent a szemnek, semmit a kéznek!

Geberit Sigma80, a legmagasabb formatervezési, higiéniai és komfortigények kielégítésére

A minimalista formatervezés és a modern technológia nagyszerű kombinációja: a Geberit Sigma80 működtető lap.

A Geberit Sigma80 működtető lap szemkápráztató. Nem több mint egy látszólag a levegőben lebegő, különös térérzetet keltő fekete vagy tükörbevonatú üveglap. De nem is kevesebb annál. A felületén hagyott legkisebb ujjlenyomat is elrontja a fény-árnyék különös játékát. A működtető lap szerencsére érintésmentesen működik.

Képzelje el, hogy a fürdőszoba WC-térrészében tartózkodik! A falat a WC-kerámia felett elegáns, fekete üveglap díszíti. Közelebb lépve az üveglap életre kel, és finom fénynyalábokkal jelzi, mire szolgál. Ha odatartja a kezét valamelyik fénymező útjába, működésbe hozza az öblítőrendszert. Sőt, ez még csak a kezdet: ha kimegy a helyiségből, az üveglap mögé rejtett vezérlőelektronika visszakapcsol készenléti üzemmódba, a fénysávok pedig eltűnnek. Röviden így írható le a Geberit Sigma80 érintés nélküli működtető lap.

 

Elég egy apró kézmozdulat

Fontos kihangsúlyozni, hogy a Geberit Sigma termékcsalád összes többi tagjához hasonlóan az új működtető lap is kompatibilis a falba rejtett UP320 és UP720 tartályokkal. Ráadásul a beszerelése is éppen olyan egyszerű és minden részletében jól kitalált, mint bármelyik Geberit nyomólapé. Feltéve persze, hogy Ön gondoskodik a Sigma80 működéséhez szükséges elektromos táplálásról. Mivel az üveglap semmilyen mechanikus gombbal nem rendelkezik, elektromos tápforrás nélkül a rendszer üzemképtelen.

A Geberit Sigma80 működtető lapot kétmennyiséges öblítésre tervezték. A működtető  lapon két különböző méretű nyomógomb helyett két különböző méretű fénysáv látható. Az öblítéshez elég elhúznia a kezét a nagyobb vagy a kisebb fénysáv előtt. A többiről az üveglap mögött rejtőző segédberendezés gondoskodik.

 

Egyéni beállítások

A felhasználó a működtető lapot illetően egy sor különböző beállítás és funkció közül választhat. Elég néhány kézmozdulat, és bármikor eldöntheti, hogy a két LED fénysor folyamatosan világítson-e, vagy csak akkor, ha a szenzor érzékeli, hogy a toalett használatban van. Öt különböző megvilágítási szín közül lehet választani, ami lehetőséget ad Önnek, hogy a nyomólapot egyéni ízléséhez és az adott belsőépítészeti koncepcióhoz igazítsa. A Sigma80 ezenkívül arra is beprogramozható, hogy a WC minden egyes használatakor automatikusan működésbe hozza az öblítőmechanizmust. S ami szintén különlegesség: a működtető lapnak van egy ún. tisztítási üzemmódja, amelyben a rendszer valamennyi funkciója átmenetileg kikapcsolható. Ez azért hasznos, mert a WC és az üveglap tisztításakor megakadályozza, hogy az öblítőrendszer a felhasználó akaratán kívül feleslegesen működésbe lépjen.

Az említett beállításokon kívül a vízvezeték-szerelő egy olyan üzemmódot is beprogramozhat a Geberit Service Handy segítségével, amely bizonyos időközönként automatikus öblítéseket végez, ha a WC-t huzamosabb ideje nem használták.

 

A megoldás legnagyobb előnyei

→ Formatervezés felsőfokon (iF termékdesign-díjas megoldás)

→ Maximális higiénia (ujjlenyomatok nélküli, automatikus öblítés)

→ Kényelem a legmagasabb fokon (számos funkció egyedileg is beprogramozható)

Az iF termékdesign díj 1953 óta az ipari formatervezés legkiválóbb termékeinek minőségi záloga. A díjat nemzetközi szakemberekből álló zsűri ítéli oda szakmai szempontok, illetve a megbízhatóság és a formatervezés minőségi kritériumainak figyelembevételével.

A LED-fénysor színe néhány egyszerű kézmozdulattal bármikor megváltoztatható.


Alkalmazási terület

→ Korlátozottan nyilvános használatú közösségi terek (pl. szállodák, irodaépületek)

→ Exkluzív belsőépítészeti megoldásokat felvonultató privát használatú terek

 

Jellemzők

→ Üvegből készült, formatervezett takarólap

→ Fekete és tükörhatású változatban kapható

→ Érintésmentes, kétmennyiséges öblítés

→ Kompatibilis a falba rejtett Sigma (12 cm-es UP320 és 8 cm-es UP720) tartályokkal

→ A Geberit AquaClean termékekkel is használható

→ Egyedülálló vizuális megjelenítés LED-megvilágítás segítségével

→ Intelligens szenzortechnológia

→ Időszakos öblítés beprogramozásának lehetősége

 

Formatervezett lapok különböző színárnyalatokban

Sigma80_zld

Sigma80 Zöld

Sigma80_piros

Sigma80 Piros

Sigma80_kk

Sigma80 Kék

Sigma80_kkeszld

Sigma80 Kékeszöld

Sigma80_lila

Sigma80 Lila