Hirdetés


Hirdetés

Magyar Épületgépészek Napja 2012 PDF Nyomtatás E-mail

epgepnap_1b

A tervezett ütemezésnek megfelelően halad a Magyar Épületgépészek Napja rendezvény előkészítése. Születnek a megállapodások a fő támogatókkal, a szakmai és társszakmai (építőipar, épületvillamosság) szervezetekkel, intézményekkel és médiákkal is a rendezvényen való részvételről, a rendezvény szervezésében való közreműködésről, annak támogatásáról.

Beérkezőben vannak a tervpályázatok, PhD előadások, diplomatervek. Véglegesítésre került az Oktatási Nap programja, az Épületgépészet Napja Konferencia programja, az előadások, az előadók. Elfogadták a felkérést a védnökök és a felkért közreműködők.

Szépen bővül, gyarapodik a rendezvényen kiállító vállalkozások listája, a standok jelentős részére már jelentkeztek, de van még lehetőség a részvételre.

A korábbi rendezvényektől eltérően az Épületgépész Bál környezete és műsora most igazán megfelel az est hangulatának, az igényes báli elvárásoknak.

Mostantól van lehetőség a rendezvény más programjain való részvételtől függetlenül pároknak, asztaltársaságoknak, szakmai körben kikapcsolódni vágyóknak a báli belépők megrendelésére is.

További részletek a mindig megújuló www.talalkozzunk.hu honlapunkon lehet találni. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Látogatóként, hallgatóként, kiállítóként, barátként, bálozóként egyaránt.

Hozzon magával még ismerősöket, barátokat, üzlettársakat!

Találkozzunk, nemsokára, 2012-ben is!

 

A Szervező Bizottság nevében:

Nyárády Győző

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 

Módosítás dátuma: 2012. november 15. csütörtök, 18:52