Hirdetés


Hirdetés

1.300.000 forintos összefogás a magyar építkezőkért és felújítókért PDF Nyomtatás E-mail

Nemrég elindult az ország lakás-felújítási és építkezési szokásait kutató portálja (www.epitkezemfelujitok.hu) egy 1.300.000 forint értékű segítséggel!

   ravak        Hoermann_Logo

hofstadter-logo  mapei-logo   columbus_logo


Közel 1 hónapja egy rendkívüli építőipari összefogás vette kezdetét. 5 építőipari, saját területén piacvezető nagykereskedő és gyártó cég – mint a Mapei Kft., a Ravak Hungary Kft., a Hofstädter Kft, a Hörmann Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. és a Fujitsu/Fisher klímákat forgalmazó Columbus Értékesítő Kft. – elhatározta, hogy szeretné kideríteni a magyar lakosság építkezési és lakás-felújítási szokásait. De mindez nem volt elég a számukra, ugyanis a portálon közösen egy 1.300.000 forint összértékű támogatást is felajánlottak a magyar építkező és felújító lakosságnak.

Eddig több ezer honfitársunk osztotta meg építkezési, lakásfelújítási szokásait a www.epitkezemfelujitok.hu weboldalon. Ezzel óriási segítséget nyújtva a jelen építkezőinek. Elég bemenni egy tapéta üzletbe vagy egy szigetelőket árusító boltba és máris megüti a fülünket, ahogy az emberek az Építkezem/Felújítok ingyenes magazin felől érdeklődnek. A beszédes nevű honlap és magazin valójában egy igen érdekes kezdeményezést takar:

Mikorra tervezzük az építkezést vagy felújítást? Inkább magunk végezzük el a feladatokat vagy mesteremberre bízzuk a „piszkos munkát”? Egyáltalán milyen területen szeretnénk szépíteni otthonunkat? Csempéznénk? Konyhát cserélnénk? Festenénk?  Az ÉpítkezemFelújítok mozgalom pontosan erre keresi a választ a www.epitkezemfelujitok.hu oldalon november közepéig.

A felmérés ráadásul értékes, összesen 1.300.000 forint összértékű nyereményjáték keretein belül zajlik, ahol a kérdőív kitöltők között építkezés és lakásfelújítás (és persze szórakozás és pihenés) témakörben kerülnek a nyeremények kisorsolásra.

A kérdőív mellett az oldal rövid, de annál érdekesebb cikkekkel, esettanulmányokkal, valamint a nyomtatásban és e-book formában is megjelent díjtalan ÉpítkezemFelújítok Magazinnal próbál segíteni nekünk, magyaroknak a takarékos építkezésben, felújításban.

A magazinban egyébként 1.300.000 forint összértékű ajándékutalvány is megtalálható, melyet a mozgalom alapítóinak viszonteladó partnereinél országosan be lehet váltani. Ezek után már bátran állíthatjuk: építkezni, felújítani soha nem volt ennyire kifizetődő, legalább is november végéig, ameddig az utalványok érvényesek biztosan!

Módosítás dátuma: 2012. október 28. vasárnap, 15:53