Hirdetés


Hirdetés

XVIII. Épületgépészeti, Gépészeti és Építőipari Szakmai Napok Debrecenben PDF Nyomtatás E-mail

A Debreceni Egyetem Műszaki Kara 2012. október 11-12-én (csütörtök-péntek), ez évben is megrendezi az immár hagyományos XVIII. Épületgépészeti, Gépészeti és Építőipari Szakmai Napok-at.

nagytr

Ezen belül a SZAKKIÁLLÍTÁS-t október 11-én, csütörtökön tartjuk a Debreceni Egyetem patinás Főépületében, amelyre tisztelettel és szeretettel meghívjuk Önöket.

egyetem

Eddig már regisztrált kiállítóink: AIRVENT Légtechnikai zRt, BAUSOFT Pécsvárad Kft, BÖLLHOFF Kft, E-BUILD Információs és Tanácsadó Kft, ÉPÜLETGÉPÉSZET Kiadó Kft, ETÜD+ Mérnökiroda és Kereskedelmi Bt, FAG Magyarország Ipari Kft, FESTO Kft, FLAMCO Hungary Kft, FŰTÉSENERGIA Kft, Fűtőker Trade Kft - TRANTER képviselet, GYUR’MA Kft, HENCO Industries NV, HERZ Armatúra Hungária Kft, Homor és Lányai Kft, Hungary-Universa Kft, IAS Automatika Kft, ICE-STAR Kft, IMI International Kft, ISOPLUS Kft, KEM Metál Klaszter, LENERG Kft, Magyar Épületgépészek Szövetsége, Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, MAGYAR INSTALLATEUR SZAKKIADÓ Kft, MOFÉM zRt, OVENTROP Magyarország Kft, PIPELIFE Hungária Kft, REHAU Forgalmazó Kft, ROSENBERG Hungária Kft, SCHAKO Kft, SCHNEIDER Electric, SINUS-KER Kft, STRULIK zRt, TESTO Magyarország Kft, TROX Austria GmbH Magyarországi Fióktelep, VIVACO Kft, VÍZ-GÁZ-FŰTÉSTECHNIKA szakfolyóirat, WAGO Hungária Kft, WIENERBERGER Téglaipari zRt, WILO Magyarország Kft.

killts

A kiállítás online helyfoglalási ügyintézéséhez előzetes regisztráció után a http://www.mk.unideb.hu/userdir/kiallitas/ honlap használható, az ott lévő tájékoztatóban minden ehhez szükséges információt megtalálnak. A kiállítási standok díját nem emeltük, azonosak maradtak a tavalyival.

Őszintén reméljük, hogy találkozni fogunk Önökkel, mint kiállítónkkal, de ha ennek bármi akadálya is lenne, szívesen látjuk Önöket akár látogatóként, 11-én vagy 12-én a 9 szakmai szekcióban rendezendő kreditpontos Nemzetközi Konferencia hallgatóiként is (erről a http://eng.unideb.hu/conference honlapon tájékozódhatnak).

Figyelmükbe ajánljuk, hogy a 2011 évi Szakmai Napokról egy hallgatónk által összeállított pár perces összefoglaló videót tekinthetnek meg a http://vimeo.com/followmagor/2011szakkiallitas helyen.

Tisztelettel és szeretettel hívjuk és várjuk tehát Önöket Debrecenbe, töltsünk együtt egy-két hasznos és egyben kellemes napot – amihez a szokásos minőségű és hangulatú esti fogadással, valamint az arra „bemelegítő” Debrecen Dixieland Jazz Band koncerttel is készülünk.

 

A részletes program

Kiállítói standok térképe - díszudvar

Kiállítói standok térképe - kerengő

 

Üdvözlettel:

Csiha András  - a kiállítás főrendezője           

Dr. Szűcs Edit  - dékán                   

Dr. Kalmár Ferenc - dékán helyettes, a konferencia rendezője

 

Módosítás dátuma: 2012. október 02. kedd, 14:15