Hirdetés


Hirdetés

Planpipe épületgépész tervezőprogram: új verzió és oktatás PDF Nyomtatás E-mail

Planpipe már 2012-es AutoCAD-hez is

Elkészült Pipelife Hungária Kft. AutoCAD alapú Planpipe épületgépészeti tervező programjának legújabb verziója, amely már AutoCAD 2010-2012 verziók alatt is működik. A 3D-s tervező program alkalmazásával gyorsabbá egyszerűbbé és pontosabbá válik az AutoCAD alapú épületgépészeti tervezés, hiszen a rendszerek precíz megrajzolásával egy lépésben már a hidraulikai méretezés, az anyagkigyűjtés és a feliratozás is elkészül. Számos automatizált programfunkció (pl: padlófűtési körök letekerése, hőszükséglet számítás) hozzájárul ahhoz, hogy Európa szerte egyre több tervező használja a Planpipe-ot.

cd

Alapvető programfunkciók:

  • HMV hálózatok méretezése
  • Lefolyó hálózatok méretezése
  • Hőszükséglet számítás
  • Radiátoros fűtési rendszerek méretezése
  • Padlófűtési rendszerek méretezése

Az új telepítő jó néhány újdonságot tartalmaz, például a korábbi verzióknál sokkal részletesebben dokumentálható hőszükséglet számítást EN12831 szerint, valamint lehetővé válik a fűtési hálózatok hidraulikai paramétereinek kigyűjtése.

A program alkalmazásának ismertetése céljából egész napos gyakorlati oktatásokat tartunk júniustól.

Az előadás 1 kamarai (MMK) kreditpont értékű.

Helyszín: 1151 Budapest. Régi fóti út 2/b

Jelentkezni és a soron következő előadások időpontjáról információt kérni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen és a +36309679571 telefonszámon lehet.

Módosítás dátuma: 2012. október 08. hétfő, 10:16