Hirdetés


Hirdetés

Coxtherm Kft. néven folytatja tevékenységét a Tricox PDF Nyomtatás E-mail

 

coxtherm_logo

Az épületgépészeti nagykereskedések megbízható, jó minőséget szállító partnere 2012. október 1-től általános kereskedő cégként működik a jövőben, a Tricox pedig a minőségi kéményrendszereket fémjelző önálló márkanévként él tovább. Az új cég több gyártó kazánjait, tárolókat, szolár rendszereket valamint füstgázelvezető és vízkezelési termékeket forgalmaz, ezáltal kényelmes, egy kézből történő, minőségi szolgáltatást nyújtva partnereinek.

Az általános épületgépészeti kereskedő cég tovább ápolja és folytatja az immár több mint 10 éve tartó rendkívül jó kapcsolatot partnereivel, és ebben a formában jóval szélesebb körben tudja kielégíteni a vevői igényeket, hasonlóan magas színvonalon. A hazai piaci igények, és a beszállítók még alaposabb megismerésével pedig nem ütközik akadályba új termékcsoportok és modellek bevezetése a jövőben sem. Mindezekről bővebb információ található a www.coxtherm.hu weboldalon.

CoxTherm_party1

2012. szeptember 28-án egy sikeres bogrács party keretében tájékoztattuk meghívott ügyfeleinket az új cég megalakulásáról, az ezzel kapcsolatos tudnivalókról.

CoxTherm_party2

A hivatalos bejelentésen kívül partnereinket a Dumaszínház egyik fellépője szórakoztatta, majd egy jó hangulatú bográcsozással kötetlenül folytatódott az este.