Hirdetés


Hirdetés

Új, olcsóbb BROEN BALLOMAX gömbcsap: a B41-es típus PDF Nyomtatás E-mail

2011 őszén, országos körúton a "Harmonizált Energia rendszerek" című előadás sorozaton ismertettük a Broen BALLOMAX gömbcsapokat. Most egy továbbfejlesztett típus szeretnénk az Önök figyelmébe ajánlani. A fejlesztés célja egyszerűsíteni, ez által olcsóbbá tenni a terméket. Az egyszerűsítés után a vizes közegnél  a hőmérséklet tartomány 0°C / + 150 C°, ami garantálja a fűtési és hűtési rendszerekben történő használhatóságot. A nyomásfokozatot mérettől függően  PN25 és PN16 bar-ra változtatták (ld. mérettáblázat). A gázra alkalmas változat hőmérséklet tartománya alkalmazkodva a szabványokhoz maradt -40°C/+80°C. Ezeknél szintén megváltoztatták a nyomásfokozatokat ugyan úgy PN25 és PN16 bar-ra. (ld. mérettáblázat)

Az adott felhasználási körülményekhez a fenti választék jobban igazodik, mert az eddigiektől eltérően elkerülhető a  túlméretezés. Küllemre nincs változás:  a vizeseket feketére, a gázosokat sárgára festik. Az árak igazodnak a megváltozott paraméterekhez, átlagosan 20%-al csökkentek az előző típusokhoz képest.

A forgalmazási feltételek változatlanok. Az árut raktárról szolgáljuk ki. Nagyobb projekt- mennyiségnél a gyártóval való megegyezés alapján adunk szállítási határidőt adni.

Kérésükre, az árjegyzéket küldünk az új BALLOMAX  B41-es típusról, de természetesen továbbra is forgalmazzuk és ajánljuk a jól bevált hagyományos BALLOMAX gömbcsapokat is.

 

ezer-ker_logo_kicsi

Ezer-Ker Kft.

1-261-9802

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.