Hirdetés


Hirdetés

Új raktárcsarnokkal bővült a Plan Zrt. logisztikai központja PDF Nyomtatás E-mail

 

A PLAN Kereskedelmi Zrt. kecskeméti székhelyű, teljes egészében magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Több mint 20 éve épületgépészeti tevékenységet végez a víz-gáz-fűtés piacon, így nagy múltú értékesítési tapasztalattal, képzett szakemberekkel és komplett-, minőségi termék- és szolgáltatás kínálatával a piac egyik jelentős, dinamikusan növekvő vállalkozásának számít. A vállalat még további 5 helyen: Budapesten, Szolnokon, Pécsett, Mohácson és Szekszárdon rendelkezik szakáruházzal. Ezen kívül Románia 3 nagyvárosában:  Nagyváradon, Kolozsváron és Brassóban is képviselteti magát.

A Plan Zrt. 345 márka, több mint 35 000 minőségi termékét kínálja a vevőinek, melyeket egytől-egyig kiváló ár/érték arány jellemez. Szakáruházaikban megtalálható a víz-, gáz-, és fűtéstechnikai termékek teljes vertikuma, a különböző szerelvényektől, csőrendszerektől a kazánokon és radiátorokon át a szaniterig. Jóllehet a válsággal egy időben az építési beruházások volumene csökkent, ugyanakkor az energiatakarékos és megújuló energiát képviselő termékek iránti igény folyamatosan bővült. A Plan Zrt. is felismerte az alternatív- és megújuló energiaforrások jelentőségét. Kínálatukban előtérbe kerültek a szolár rendszerek, a kondenzációs technológia, fa-, pellet- és vegyestüzelésű kazánok, a víz- és energiatakarékos radiátorok és termosztatikus csaptelepek. Ezen felül az épületgépészeti megvalósításhoz ingyenes szaktanácsadást nyújtanak, emellett képesek biztosítani projektek és nagy volumenű beruházások anyagellátását is.

A vállalat folyamatosan fejleszti logisztika hátterét, így országosan több mint 12 000 m2-en képes tárolni és mozgatni termékeit, ezzel is biztosítva a rugalmas vevőkiszolgálást.

raktar1

A Kecskemét, Kurucz krt. 28-as szám alatt műszaki átadásra került egy új és modern, minden igényt kielégítő 1368 m2 hasznos alapterületű raktárcsarnok, valamint egy hozzá tartozó 170 m2 alapterületű fedett szín. Ezzel a kecskeméti székhelyen a raktárkapacitás 5100 m2-re emelkedett.

raktar2

Az új csarnok 320 tonna raklapos áru tárolására alkalmas. Korszerű állványrendszerek, elektromos emelő kocsi és targoncák támogatják a színvonalas logisztikai tevékenységet. A projekt az Új Széchenyi Terv keretén belül az Európai Unió támogatásával valósult meg.

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 26. szerda, 09:25