Hirdetés


Hirdetés

Gábor Dénes díj 2012 - Felhívás PDF Nyomtatás E-mail

 

gd_dj_szalagfot

A korábbi évekhez hasonlóan, ez évben is meghirdetésre kerül a Gábor Dénes-díj, mely a civil szféra egyik legnevesebb műszaki alkotói elismerése ma Magyarországon.

A díjjal ezévtől már nemcsak a hazai műszaki és természettudományi felsőoktatás képviselőit, a jelentősebb ágazatok, illetve iparágak (energetika, távközlés/ információs technológiák, gépipar/járműipar, számítástechnika, biotechnológia/gyógyszeripar, mezőgazdaság/ környezetvédelem, stb.) kutató-fejlesztő szakembereit kívánjuk elismerni és további alkotó munkára ösztönözni, hanem első ízben a határainkon túl élő magyar származású szakembereket is, akik a villamosenergia-ipar területén, illetve az ezzel szimbiózisban lévő diszciplinákban az elmúlt 5 évben, kiemelkedően eredményes mérnöki munkát folytattak, illetve kiemelkedő kutatói teljesítményt nyújtottak, vagy eredeti felfedezést tettek. Ennek értelmében 2012. decemberében, Gábor Dénes munkásságának és humanista gondolkodásmódjának szellemében, ismét ünnepélyes keretek között a megszokottnál több kategóriában kerül átadásra a pénzdíjjal is járó elismerés.

A felterjesztési felhívás és az egyes kategóriákra vonatkozó kiírások, valamint háttéranyagok a honlapunkon érhetőek el!

A felterjesztések leadási határideje: 2012. október 10.

További információ az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen kérhető!

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 05. szerda, 10:47