Hirdetés


Hirdetés

Még néhány napig élhet a CEP Expo-s kedvezményével PDF Nyomtatás E-mail

CEPBUD12_595_x_85_hu

Az év épületenergetikai rendezvényével párhuzamosan megrendezésre kerülő szakmai konferenciáinkat szeretnénk a figyelmébe ajánlani. A CEP® Clean Energy and Passive House Expo-n olyan szakmai konferenciákat hallgathatnak meg az érdeklődők, amelyek napjaink és a jövő energiahatékonysági megoldásait, trendjeit mutatják be.

 

Szakmai konferenciák

Három kiemelt konferencia kerül megrendezésre az esemény két napja alatt:

  • 2. Energiahatékony épültek konferencia: A környezettudatos építési mód lehet a megoldás a városfejlesztésben. Az intelligens épület és smart city, intelligens város vízió vagy valós jövőkép? A környezettudatos ingatlanminősítési rendszer: hogyan változik az ingatlanok értéke az energiahatékonyság növelésével? Mit vár, mit kér a piac? Hogyan hat az árra a minősítés? Értékeli-e a piac a minőséget?
  • 2. Műemlékvédelmi konferencia az új szabályozás tükrében: A 2012. július 1-én életbe lépett kulturális örökségvédelmi törvény módosítása új helyzetet teremtett a műemlékvédelem területén dolgozó szakemberek számára, egyszersmind az önkormányzatok szerepe és hatásköre felerősödött. Önálló építésügyi hatóságként szakhatóságok bevonásával - maguk folytatják le az építésügyi hatósági eljárást és az engedélyezést. A konferencia arra vállalkozott, hogy a szerkezeti változások tükrében körül járja, milyen lehetőségeket, piaci hatásokat, esetlegesen hátrányokat rejt magában az új szabályozás.
  • 1. Légtechnika és hővisszanyerés konferencia: A konferencia felvonultatja mindazon technológiai megoldásokat és innovációkat, amelyek elengedhetetlen részei egy, a mai kor elvárásainak megfelelő épületnek - legyen az családi ház vagy iroda épület.

 

2012. szeptember 15-ig 20% kedvezménnyel jelentkezhet konferenciahallgatóként.

Regisztráljon most!

 

Helyszín: Lurdy Konferencia Rendezvényközpont,

1097, Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., 1. emelet

 

Időpont: 2012. október 17-18.

 

A rendezvény két napja alatt, mintegy 1300 szakember, beruházó, kivitelező, építtető jelenik meg, akik talán pont az Ön termékét, vagy szolgáltatását keresik! Nincs még saját standja a kiállításon?

 

Amennyiben szeretne kiállítóként is részt venni a CEP®-en, a megjelenési lehetőségekről érdeklődhet irodánkban a +36-1-213-4243-as telefonszámon, a honlapunk ajánlatkérő oldalán vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen.

 

Kérdések esetén keressen minket bizalommal, kollégáinkkal állunk szíves rendelkezésére!

 

Üdvözlettel:

 

A rendezvény szervezője:

 

REECO Hungary Kft.
H-1123 Budapest, Győri út 20.

Tel.: +36-1-213-4240 Fax: +36-1-213-4248,

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

www.cep-expo.hu

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 04. kedd, 13:33