Hirdetés


Hirdetés

A gőztechnológia mellett a mosodatechnológiában is az élen PDF Nyomtatás E-mail

Szállodai mosodatechnológiai bemutató

 

Június 13-án első ízben, és nagy sikerrel rendezte meg mosodatechnológiai üzemlátogatását a Bepatek Kft. Helyszínéül a 2011-ben átadott 4 csillagos szálloda, a Hotel Wellamarin szolgált Zamárdiban. Mosodát üzemeltető szakemberek, szállodai vezetők és mosodai vállalkozást tervezgető érdeklődők jelentek meg nagy számban a jó hangulatú, kellemes környezetben eltöltött eseményen.

ipso_mosoda1

A bemutatót Csányi János, az üzletág képviselője egy modern technológiával készült prezentációval kezdte, a szálloda konferencia termében. Az IPSO mosodai berendezések műszaki-technológiai előnyeire hatásos és látványos prezentációval és előadással világított rá a szakember, amely megalapozta az ezután következő gyakorlati bemutatót is. Működés közben tekinthették meg a szálloda textíliáinak tisztítására létrehozott saját üzemeltetésű IPSO mosodát.

ipso_mosoda2

A 118 szobás szálloda mosodája átlagosan 8-9 mosási ciklust végez a 2 db 30 kg-os és 1 db 10 kg-os IPSO ipari mosó-csavarógéppel. A szárítást két db IPSO Premium ipari szárítógéppel végzik, s egy IPSO kalanderrel vasalják tökéletesre az ágyneműket. 3 fős személyzet látja a mosodai munkánkat, de főszezonban, ha teljes kapacitással működik a szálloda, akkor még gyakran a londinerek is besegítenek kis időre a munkálatokba. A szálloda tulajdonosa Purman Judit készséggel válaszolt a vendégek érdeklődő kérdéseire, majd büszkén vezette körbe a jelenlévőket a szálloda egyéb területein. Bemutatta az ízlésesen, a feng-shui szerint berendezett szobákat és apartmanokat, majd az újonnan elkészült napozó teraszt, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a Tihanyi-félszigetre. És végül az exkluzív tóparti szálloda wellness részlegét is megtekinthették a látogatók, amely télen-nyáron kitűnő kikapcsolódást nyújt a wellness szolgáltatások kedvelői számára. Az esemény egy kiváló svédasztalos ebéddel zárult a szálloda éttermében, amellyel szintén sikerült a vendégeknek kellemes élményt nyújtani.

ipso_mosoda3

A Bepatek Kft. és a Wellamarin szálloda között létrejött sikeres együttműködést jól tükrözte a vendégek számára is különleges szakmai élményt nyújtó rendezvény. A Bepatek Kft életében, másik üzletága területén (CERTUSS gőzfejlesztők) már 2 éves hagyománya van a szakmai üzemlátogatásoknak. A rendezvények célja, hogy az érdeklődök, szakemberek saját személyes tapasztalatot szerezzenek a berendezésekről, azok működéséről mielőtt meghozzák fontos döntéseiket egy gépbeszerzéssel kapcsolatban. A pozitív visszajelzések után a jövőben, az első mosodatechnológiai üzemlátogatást több is fogja követni a tervek szerint.

Módosítás dátuma: 2012. július 04. szerda, 15:15