Hirdetés


Hirdetés

Kedvezményes kiállítási lehetőség a CEP Expo épületenergetikai rendezvényre PDF Nyomtatás E-mail

CEP_2012_elregisztrci

Kiemelt téma az év épületenergetikai rendezvényén:

ENERGIAHATÉKONYSÁG ÉS MEGÚJULÓK AZ ÉPÜLETEKBEN

 

Ma már mindannyian a bőrünkön érezzük az energiaárak drasztikus emelkedését, amelyből természetesen jön az igény a rendszeres kiadások csökkentésére. Egyre nagyobb szükség van az energiatakarékos, hosszú távon fenntartható épületekre - legyen szó családi házról, vagy ipari létesítményről.

Az építtetők, beruházók is egyre inkább keresik azokat technológiákat, amellyel épületeik energiafelhasználása csökkenthető.

Melyek a legjobb megoldások az energiatakarékos házakban? Mit vár a piac? Milyen lesz a smart city? Mik azok a legfőbb feladatok, amelyek az épületgépészekre és építészekre várnak?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre adhat választ a 2. Energiahatékony épületek konferencia, amely 2012. október 17-én a nagyszabású 4. CEP® Clean Energy and Passive House Expo keretén belül kerül megrendezésre a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban.

A CEP® Expo fővédnöke: Nagy Ervin országos főépítész.

A konferenciára várjuk előadók és szponzorok jelentkezését!

A kétnapos CEP® Expo 2012. október 17-18. között a konferenciákon felül bemutatja a témában piacvezető hazai és nemzetközi cégeket is egy kiállítás keretében.

Az eseményt több, mint 1300 szakember látogatja meg a két nap alatt, a konferenciákon közel 500 hallgató részvétele várható, a kiállítók pedig 1200m2-en mutathatják be újdonságaikat saját standjukon.

Legyen Ön is jelen a rendezvényen, mutatkozzon be, szerezzen új üzleti partnereket, megrendelőket, erősítse piaci pozícióját a kiállításon való jelenléttel! A helyek száma korlátozott, ezért ha Ön is be kívánja mutatni termékét, a CEP® tematikájához illeszkedő szolgáltatását, keressen meg minket email-ben, illetve a 061-213-4243-as számon, vagy kérjen egy kötelezettségektől mentes árajánlatot honlapunkon. A MÉGSZ tagoknak szóló kedvezményekről érdeklődjenek irodánkban!

 

Ajánlott jelentkezési határidő: 2012. augusztus 31.

 

További információkat a konferenciákról és a rendezvényről a www.cep-expo.hu oldalon talál, vagy kérdések esetén keressen minket bizalommal!


 

Üdvözlettel:

A rendezvény szervezője:

reeco_log

REECO Hungary Kft.
H-1123 Budapest, Győri út 20.

Tel.: +36-1-213-4240 Fax: +36-1-213-4248,

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.cep-expo.hu

Módosítás dátuma: 2012. augusztus 01. szerda, 16:47