Hirdetés


Hirdetés

A MÉGSZ-képviselet szabályos volt a Kéménykonferencián PDF Nyomtatás E-mail

Válasz Leikauf Tibornak

 

Leikauf Tibornak a „További gondolatok a Kéménykonferencia kapcsán” írt véleményével kapcsolatban a formális felhatalmazást illetően az alábbi tájékoztatást adom:

A Magyar Épületgépészek Szövetsége alapszabálya értelmében: „Az elnök az egyesület eredményes működése érdekében … tanácsadót bízhat meg munkavégzéssel.”

Gyárfás Attilának mint elnöki tanácsadónak tehát 2007 óta teljes körű – az elnökség által jóváhagyott –, szabályos felhatalmazása van az elnöktől arra, hogy a Magyar Épületgépészek Szövetségét a gázszolgáltatással és kéményseprő-ipari témákkal kapcsolatban képviselje. Az elnökségnek és az elnöknek rendszeresen beszámol munkájáról és az elnökség által megvitatott és jóváhagyott álláspontot képvisel.

Az elnökség és Gyárfás Attila a szövetség rendezvényein, közgyűléseken, szekcióüléseken, kibővített elnökségi üléseken rendszeresen tájékoztatást ad a tagság szélesebb körének és meghallgatja az ott elhangzott javaslatokat, melyeknek nagy részét beépíti a szakmai érdekvédelmi munkába. Az elmúlt években Gyárfás Attila érdekvédelmi beszámolóit a szövetség legmagasabb fóruma, a közgyűlés egyhangú többséggel támogatta.

Az utóbbi években rendszeresen beszámolókat és cikkeket közöltünk a szaksajtóban érdekvédelmi munkánkról, és ezeket eljuttattuk a tagokhoz. Honlapunkon és a tagoknak írt leveleinkben folyamatosan megadjuk azokat az elérhetőségeket, amelyeken keresztül a tagság eljuttathatja javaslatait és véleményét a szövetség elnökségéhez és Gyárfás Attilához is.

Tehát nem csak Gyárfás Attila formális felhatalmazása és annak alapján a képviseleti tevékenysége szabályos, hanem a munkájával kapcsolatos alulról építkező álláspont-kialakítás és nyilvánosság is erőteljesen jelen van.

 

Bozsó Béla ügyvezető

Magyar Épületgépészek Szövetsége

Módosítás dátuma: 2012. május 12. szombat, 17:09