Hirdetés


Hirdetés

A 10. GLT focikupa eredményei PDF Nyomtatás E-mail
Március 31-én tartották meg a pécsi GLT Delta Épületgépészeti Kft. évtizedes hagyományt jelentő kispályás labdarúgótornáját. Az együttesek vetélkedését, a 10. GLT Kupát a Gienger Kft. sárga mezben szereplő focistái nyerték. A második helyen a szervezők, a harmadikon a Jaksi-Szer Kft. csapata, negyedikként a Mart Kft. játékosai végeztek.

Március utolsó napján tartották meg a pécsi GLT Delta Épületgépészeti Kft. évtizedes hagyományt jelentő kispályás labdarúgótornáját. A helyszínt ugyancsak megszokott módon a baranyai megyeszékhely tőszomszédságában található Kozármisleny sportcsarnoka jelentette. A tíz csapat részvételével megtartott eseményen a szervezőket kiemelt támogatóként a Viessmann Kft. és a Berner Kft. segítette, míg a különdíjakat a Lambda System Kft., a Würth, a Rems és a Grundfos Kft. adományozta. A sporttalálkozót hosszú évek óta szervező Csukás Béla mellett a GLT Delta Kft. majd minden munkatársa kivette a részét a szervezésből, Csőke László épületgépész mérnök például óriási adag babgulyást főzött a résztvevőknek.

GLT_Kupa_4

A Gienger Kft. kupagyőztes együttese

Az csapatok vetélkedését a Gienger Kft. sárga mezben szereplő focistái nyerték, megnyerve a 10. GLT Kupát. A második helyen a szervezők, a harmadikon a Jaksi-Szer Kft. csapata végzett, míg a Mart Kft. játékosai negyedikként zárták a helyosztókat. A legsportszerűbb csapat díját a Viessmann Kft. vihette haza.

GLT_Kupa_3

A szervezők csapata a második helyen végzett

A mérkőzéseken számos szép egyéni teljesítmény szórakoztatta a nézőket. A GLT-s Molnár László érte el a gólkirályi címet, a legszebb gólért Pfeil Tamást díjazták.

GLT_Kupa_1

A GLT-s Molnár László a legtöbb gólt szerezte

A legjobb mezőnyjátékos címét a kupagyőztes együttes focistája, Németh Zsolt szerezte meg, a legjobb kapus Horváth Zsolt lett.

GLT_Kupa_2

A torna legjobb játékosa, Németh Zsolt (Gienger)

A díjkiosztót követő vacsorán elhangzott: a pécsi társaság folytatja a sikeres sorozatot, 2013-ban ismét meghirdetik az épületgépész csapatok focikupáját!

Módosítás dátuma: 2012. április 06. péntek, 15:46