Hirdetés


Hirdetés

Uponor szerelői oktatások a nagykereskedők boltjaiban PDF Nyomtatás E-mail

Az Uponor munkatársai az év elején szinte naponta tartottak előadásokat a felújítási piac jegyében a szerelői, kivitelezői hallgatóságnak. A résztvevők magas száma bizonyította, hogy egyre nagyobb az érdeklődés a felületfűtés iránt, különösen olyan helyiségekben, ahol meglévő burkolatot kell átalakítani akár hideg, akár meleg burkolatra, mindezt fűtéssel.

A korábbi évekhez hasonlóan, 2012-ben is lezajlottak a nagykereskedőink által szervezett népszerű szerelői oktatások.

A rendezvények összesen 45 helyszínen, Kisvárdától egészen Nagykanizsáig kerültek megrendezésre több mint 1300 résztvevővel.

uponor_2

A rendezvénysorozat alkalmával az Uponor mérnök üzletkötői az előadás első részében ismertették meg a résztvevőkkel az energiahatékony megújuló energiaforrásokat (P1030809) az épületgépészetben, ezen belül az Uponor komplett megoldásait a felújítási piacon. Az Uponor új felületfűtési- és hűtési rendszerei közül a Minitec (P1030836), a Siccus, valamint a Gipsz panel rendszer került részletes bemutatásra.

uponor_3

Az előadások második felében az Uponor DEM szabályozó rendszere volt fókuszban. (P1030822) Mi az előnye a helyiségenkénti szabályozásnak? Miből áll össze a DEM rendszer? Milyen 6 fő funkciója van a DEM-nek? Milyen hatásokat érünk el a kézi és az automatikus beszabályozás használatával? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre kaptak választ a hallgatók.

uponor_1

Végül, mivel az Uponor rendszerekben gondolkodik, bemutatásra került az Uponor időjárásfüggő, helyiség-hőmérséklet szabályozási rendszere is, mely alkalmas fűtési- és hűtési igények kielégítésére egyaránt, akár vezeték nélküli változatban is.

Az előadásokat követően lehetőség volt a bemutatott rendszereket közelről is szemrevételezni, bátrabb jelentkezők kipróbálhatták egyszerű szerelésüket is.

A rendszerekkel kapcsolatban további információt talál a www.uponor.hu weboldalon.