Hirdetés


Hirdetés

Megkezdődött a kiállítói regisztráció a CEP® Expo-ra! PDF Nyomtatás E-mail

 

Már lehet jelentkezni a 2012. október 17-18 között megrendezésre kerülő CEP® (Clean Energy & Passive House) Expo-ra, az energiahatékony építés és felújítás legrangosabb hazai rendezvényére! Június 30-ig a standok 10% kedvezménnyel foglalhatóak. Új épületenergetikai témák 2012-ben!

 

 

CEP_2012

Megkezdődött a kiállítói regisztráció a CEP® Expo-ra! A 2011-ben sikerrel zárult rendezvényen bemutatkoznak az energiahatékony építészet és épületfelújítás téma vezető cégei, ezek termékei és szolgáltatásai. A 2012. október 17-18-án megrendezésre kerülő eseményre mintegy 1300 szakmai látogatót - 500 konferencia résztvevővel - várunk, a kiállítók közel 1200 m2-en mutathatják be termékeiket és az innovatív megoldásokat.

 

A kiállítás fő témái 2012-ben:

-          épületek energiahatékony építése, felújítása - green building

-          zéró energiafelhasználású és passzív házak

-          pluszenergia házak

-          intelligens épületek, épületautomatizáció, smart metering, smart grid

-          energiaracionalizálás az épületekben, facility management ( irodaépületek, ipari parkok, kereskedelemi hálózatok, szállodák)

- energiatanácsadás, finanszírozás és az új támogatási rendszerek

 

A CEP® célcsoportja

Építészek, épületgépészek, tervezők, beruházók, kivitelezők, project managerek, állami szervek, minisztériumok, önkormányzatok, egyesületek, energia szolgáltatók, energia tanácsadók, ingatlanfejlesztők, társasházi képviselők, jegyzők, bankok, pályázatkészítők, kereskedelem, szakiparosok, tudomány és kutatás, szolgáltatók, szakmai szervezetek

 

A CEP®  2012-es kiállítói voltak többek között

Rosenberg Hungária Kft., HERZ Armatúra Hungária Kft., Merkapt Kft., Bitel Kft., Budatech Kft., NILAN Légtechnika Kft., LG Electronics, Kamleithner-Budapest Kft. (HELIOS márkaképviselet), Zehnder GmbH., Bauland Kft., Bauder Kft. Aeroventil Kft, Aereco Légtechnika Kft., Bachl, GEZE Hungary, WAGO

 

2012. június 30-ig előregisztrációs kedvezmény!

A CEP® kiállítás és konferencia kiváló alkalmat kínál Önnek és cégének, hogy új üzleti kapcsolatokra tegyen szert. 2012. június 30-ig előregisztráció keretében 10% kedvezménnyel jelentkezhetnek. A részletekért érdeklődjön irodánkban a 06-1-213-4243-as telefonszámon vagy kérje kötelezettségektől mentes ajánlatunkat még ma!

 

A CEP® a legjobb lehetőség arra, hogy bemutassa a projektjeit, szolgáltatásait és termékeit a magyar piacon! Vannak a szakmai konferenciákra vonatkozóan elképzelései? Használja ki ezt a lehetőséget, és küldje el ötleteit nekünk.

Call for Paper 

 

További információt talál a rendezvényről honlapunkon: www.cep-expo.hu

 

A rendezvények szervezője:

reeco_log

REECO Hungary Kft.
H-1123 Budapest, Győri út 20.

Tel.: +36-1-213-4240 Fax: +36-1-213-4248,

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.reeco.hu

Módosítás dátuma: 2012. április 04. szerda, 15:30