Hirdetés


Hirdetés

CERTUSS konténer – a kis helyigény nagy előnye PDF Nyomtatás E-mail

bepatek_3_log

A CERTUSS gőzfejlesztők egyik nagy előnye az egyszerű kezelhetőség mellett a kis helyigény. A készülék és segédberendezéseinek telepítése nem igényel komoly kazánházat, a berendezések kubatúra igénye (helyigény) nem túl nagy, mégis néha felvetődik az igény, hogy a berendezést konténerbe helyezve telepítsék le. Ennek oka lehet helyhiány, maga az épület hiánya, vagy az optimálisabb elhelyezés lehetősége. Erre kínál megoldást komplett konténeres berendezéseivel a Bepatek Kft.

Bepatek_kontener_1

A gőzfejlesztő konténerébe gyakorlatilag az összes, a működéshez szükséges berendezés elfér: a vízkezeléstől kezdve a táptartályon át a gőzfejlesztőig. Ezeket a vevő igényei és a műszaki feltételek alapján válogatják össze. A készülék 24h-ás időszakosan felügyelt üzeme könnyen megoldható, a konténer gázérzékelőkkel, vészszellőzéssel felszerelt. Ekkor a berendezéssel naponta egyszer kell csak foglalkoznia a kezelőjének.  A konténert komplett engedélyezett kéménnyel és teljes engedélyezéssel is tudják szállítani.

Bepatek_kontener_2

A konténer egyik nagy előnye, hogy a munkavégzés folyamatos ellenőrzésünk alatt zajlik, így egy magas fokú ellenőrzött működésbiztonságot kínál a felhasználónak. A berendezéseket elektromosan és gépészetileg (víz, gőz) is folyamatos mérnöki felügyelet mellett a konténeren belül leszállítás előtt összekötik, ezáltal a felhasznált anyagok is folyamatosan ellenőrzés alatt vannak. A konténert a már előkészített betonalapra helyezik, és az energiacsatlakozási pontokra kötik így a terepi munkavégzés ideje rendkívüli módon lerövidül, megtakarítva ezzel az időigényes helyszíni szereléseket. A telepítés így gyors, gazdaságos, rövid idő alatt elvégezhető.

Bepatek_kontener_3

Mivel a gőzfejlesztőhöz szükséges segédberendezések összetétele mindig az üzemi feltételek alapján kerül kiválasztásra, ezért az adott konténer is mindig egyedi igények és összeállítás alapján kerül legyártásra. Ilyenkor a konténer külső nyílásait, szerelvényeit, sőt, színét is a vevő kívánságai szerint tudják kialakítani.

Az országban már több helyen üzemel ilyen készülék, a Bepatek Kft, készséggel várja az érdeklődők jelentkezését.

Látogasson el a www.gozfejleszto.hu oldalra, ahogy egyéb érdekességeket is olvashat a berendezésekről.