Hirdetés


Hirdetés

Szakmai konferenciák a RENEXPO®-n! PDF Nyomtatás E-mail

 

renexpo_2012_logo

Február 1-től Kovács Pál korábbi helyettes államtitkár váltotta Bencsik Jánost az energetikai államtitkári poszton. Az államtitkár nagy örömünkre elvállalta a RENEXPO® kiállítás szakmai védnökségét és elmondta a Kormány és a szaktárca kiemelten kezeli energiahatékonyság növelésének és a megújuló energiaforrások kiterjedtebb hasznosításának területeit: a kapcsolódó Cselekvési Terveket már elkészítette, az Új Széchenyi Tervben uniós forrásokból és kvótakereskedelmi bevételekből százmilliárd forintos nagyságrendben biztosít forrást a fejlesztésekhez. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium nagy erőkkel dolgozik egy beruházásokat ösztönző szabályozási környezet kialakításán.

A RENEXPO® Central Europe nemzetközi szakkiállítás kiemelten foglalkozik a megújuló energiák és energiahatékonyság valamennyi témájával. A rendezvény 2012. május 10-12. között informálja a szakmát és az érdeklődőket a piaci újdonságokról, termékekről és szolgáltatásokról. MÉGSZ tagoknak kedvezményes részvételi lehetőség!

 

Szakmai konferenciák

A kiállítással párhuzamosan több témában a következő szakmai konferenciák kerülnek megrendezésre:

-          1. Nemzetközi Szolár Konferencia - Napelem fejlesztési lehetőségek Magyarországon és nemzetközi tapasztalatok

-          3. Regionális vidékfejlesztés konferencia - Decentralizált energiatermelés, felhasználás és alternatív közlekedés

-          4. Biogáz Konferencia - Biogáz: a megújulók mindenese

-          Nemzetközi Üzletember Találkozó - az EEN Enterprise Europe Network és a Nemzetközi Külgazdasági Hivatal szervezésében

-          German Day - a német közösségi stand kiállítóinak prezentációja

-          MEE VET - akkreditált villanyszerelői szakmai továbbképzés a SMART megoldásokról

-          Szakmai Nap - kiállítók által tartott előadássorozat, amely a piacvezető konkrét megoldásokat vonultatja fel

 

Ne feledjék! MÉGSZ tagoknak kedvezmények!

MÉGSZ tagoknak a szervező REECO Hungary Kft. 10 %-os kedvezményt kínál a kiállítási terület árából valamint 20% kedvezménnyel vehetnek részt a szakmai konferenciákon.

A részletekről érdeklődjenek irodánkban a 06-1-213-4243-as telefonszámon vagy kérjék kötelezettségektől mentes ajánlatunkat.

 

Már bejelentkezett kiállítóink többek között: Naplopó Kft., SIEL Inczédy Kft., Knauf Insulation Kft., ELMŰ, HERZ, KT-Elektronic, Hensel Kft. stb.

 

Ingyenes belépőjegyek a RENEXPO®-ra:

A RENEXPO®-t szervező REECO Hungary Kft. a kiállításra szóló ingyenes belépőjegyet ajándékoz a MÉGSZ tagjainak, melyet a következő link segítségével tölthetnek le:

http://renexpo-budapest.com/invitation.html?pid=00200174&egyeb1=MEGSZ

 

További információt találnak a kiállításról a www.renexpo.hu címen

 

Üdvözlettel:

 

A rendezvény szervezője:

reeco_log

REECO Hungary Kft.
H-1123 Budapest, Győri út 20.

Tel.: +36-1-213-4240

Fax: +36-1-213-4248,

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.